Al patrulea sezon al serialului fantasy „Avanpostul” are premiera la Diva joi

De: Ana Obretin / 21.06.2022, 16:31
Al patrulea sezon al serialului fantasy

Cel de-al patrulea sezon al serialului fantasy „Avanpostul/ The Outpost” vine la Diva cu 13 episoade noi, difuzate în premieră în România, joia, de la ora 21:00, începând din 23 iunie.

Acțiunea este la cote maxime și continuă firul narativ al sezonului 3, potrivit unui comunicat remis Apropo de Diva. După ce Gwynn (Imogen Waterhouse) se sacrifică pentru a o distruge pe Yavalla, Avanpostul are nevoie de un nou conducător. Dar, în timp ce Talon (Jessica Green) și Garret (Jake Stormoen) încearcă să stabilească o nouă conducere, apare o nouă amenințare sinistră și este dezvăluită adevărata origine a unor creaturi misterioase. Magia își face simțită prezența când Talon și prietenii ei experimentează viziuni întunecate de la ființe asemănătoare zeilor, care sunt hotărâte să-și revendice kinje-urile pentru ele însele. O asasină pe nume Luna (Maeve Courtier-Lilly) o vânează pe Talon pentru a se răzbuna pentru crimele din trecut, dar descoperă curând că propria ei moștenire este dependentă de soarta lui Talon.

Pe de altă parte, îndurerată de recenta pierdere a iubitului ei, Falista (Georgia May Foote) este îndrumată să se dedice noilor „zei” în schimbul unui favor costisitor. Talon și Zed (Reece Ritchie) descoperă cea mai mare amenințare cu care s-au confruntat până acum: o nouă specie de ființe care va explica în cele din urmă originile întunecate ale lui Talon. Noile episoade promit să răspundă unor întrebări fundamentale ale serialului.

Cu Dean Devlin și Jonathan Glassner în rolurile de producători executivi, „Avanpostul” este rezultatul colaborării dintre echipa Electric Entertainment formată din Marc Roskin și Rachel Olschan-Wilson și de echipa Arrowstorm Entertainment formată din Jason Faller și Kynan Griffin. Jennifer Griffin de la Arrowstorm Entertainment și Jonathan English de la Balkanic Media sunt și ele producătoare executive.

CITEȘTE ȘI: DIVA deschide Sezonul nunților, în luna iunie

Foto: Diva