Al treilea Congres Internațional de Estetica Aplicata

Apropo.ro / 12.05.2006, 13:06
Al treilea Congres Internațional de Estetica Aplicata
Revista LES NOUVELLES ESTHÉTIQUES ROMÂNIA organizeaza cea de-a treia ediție a Congresului Internațional de Estetica Aplicata, în perioada 19-21 mai 2006 la Sala Palatului din București. Congresul Internațional de Estetica Aplicata Les Nouvelles Esthétiques este cel

Revista LES NOUVELLES ESTHÉTIQUES ROMÂNIA organizeaza cea de-a treia ediție a Congresului Internațional de Estetica Aplicata, în perioada 19-21 mai 2006 la Sala Palatului din București.

Congresul Internațional de Estetica Aplicata Les Nouvelles Esthétiques este cel mai important eveniment dedicat profesioniștilor din industria frumuseții din România.

Pe parcursul celor trei zile, firmele participante la Estetika 2006 vor expune produse cosmetice, echipamente și accesorii profesionale. Totodata, specialiști și lideri de opinie din țara și strainatate vor susține conferințe pe teme de cosmetologie, machiaj, chirurgie estetica, masaj, îngrijire corporala, fitoterapie, homeopatie, acupunctura ș.a., precum și workshop-uri, demonstrații și show-uri.

Cei mai talentați dintre profesioniști se vor întrece în cadrul concursurilor naționale de coafura, machiaj, pictura pe unghii și body-painting.

În tradiția ediției precedente, în cadrul Galei Premiilor Industriei de Frumusețe, revista „Les Nouvelles Esthétiques” România va înmâna trofeele Excelența în Estetica pentru anul 2005.

lne