Al treilea Oscar l-a obosit! Daniel Day-Lewis vrea să ia o pauză în carieră

De: Marian Andrei / 26.02.2013, 14:00
Al treilea Oscar l-a obosit! Daniel Day-Lewis vrea să ia o pauză în carieră
Actorul Daniel Day-Lewis a declarat că își dorește să se odihnească timp de doi ani, după ce a câștigat, duminică, cel de-al treilea Oscar pentru interpretare din carieră.

Întrebat, în culisele galei Oscar, care a avut loc duminică seară, la Los Angeles, dacă există vreun rol pe care și-l dorește, Daniel Day-Lewis a spus: „Nu pot să mă gândesc acum, pentru că aș dori să mă odihnesc vreo câțiva ani. Nu, nu pot să mă gândesc la niciunul. Este greu să îmi imaginez ce voi face după asta”, a spus el.

Clik aici pentru vremea în detaliu. Vremea apropo

Actorul în vârstă de 55 de ani a mai spus că nu și-a pregătit niciun discurs, deoarece a dorit ca mulțumirile sale „să vină din suflet”.

De-a lungul carierei sale, starul a convins Academia de film americană să îi acorde un număr record de trei Oscaruri pentru rolul principal masculin, cel mai recent, cel primit duminică, pentru rolul din filmul „Lincoln” de Steven Spielberg.

Daniel Day-Lewis a primit celelalte două Oscaruri pentru rolurile din filmele „Piciorul meu stâng/ My Left Foot” (1989) și „Va curge sânge/ There Will Be Blood” (2007).