Al treilea sezon al serialului „Adela”, din 27 ianuarie, la Antena 1

De: Ana Obretin / 13.01.2022, 12:59
Al treilea sezon al serialului

Cel de-al treilea sezon al serialului „Adela” va avea premiera pe 27 ianuarie, de la 20:30, la Antena 1.

”Sezonul trei vine cu răsturnări de situații la care nu se așteaptă nimeni. Am avut și am de jucat secvențe foarte grele, care m-au pus în situația de a mă imagina în situații limită pe care nu le-am trăit niciodată. Relațiile noi care apar sunt surprinzătoare, iar povestea serialului devine din ce în ce mai interesantă, odată cu întâmplările neașteptate care se petrec în poveste!, mărturisește Mara Oprea.

Noul sezon „Adela” vine cu provocări mari pentru toate personajele din serial. „Fericirea protagoniștilor va fi pusă în continuare la încercare. Vor mai avea multe piedici până la un final fericit, pentru că mai sunt multe secrete de descoperit si multe întâmplări de trăit intens. Însă nu doar personajele principale vor avea parte de obstacole. De-a lungul celui de-al treilea sezon din Adela, telespectatorii vor sta, cum s-au obişnuit deja, cu sufletul la gură în fața televizoarelor, urmărind cum decurge în continuare povestea imprevizibilă”, potrivit unui comunicat remis Apropo de Antena 1.

Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse spații din Bucureşti şi din împrejurimi, iar telespectatorii pot avea acces la imagini de culisele „Adela” urmărind conturile oficiale de Facebook și Instagram ale serialului.

CITEȘTE ȘI: Chef Iosif Ștefănescu și Marius Tudosiei sunt coprezentatorii „Chefi fără limite”, la Antena 1

Foto: Antena 1