Al treilea sezon „Imperiul Leilor” începe pe 9 februarie la Pro TV

De: Ana Obretin / 25.01.2022, 13:48
Al treilea sezon

Cel de-al treilea sezon al emisiunii „Imperiul Leilor” începe pe 9 februarie, la PRO TV. Cinci oameni de afaceri puternici sunt gata să investească în businessuri ingenioase și să ajute tinerii la început de drum să-și finanțeze visul.

Dan Șucu, fondatorul și proprietarul Mobexpert, crede că seriozitatea și tenacitatea sunt elemente esențiale în dezvoltarea unui business de succes. Cu o experiență de peste 30 de ani, Dan Șucu pășește în „Imperiul Leilor” cu gândul de a încuraja tinerii, atât pe cei ce urmează să-și prezinte ideea de afaceri în cadrul emisiunii, cât și pe cei din fața televizorului, să pornească un business și să fie încrezători în forțele proprii. „Cu cât mai mulți tineri pornesc o nouă afacere și cu cât mai mulți dintre ei reușesc în afacerile lor, cu atât ne va fi mai bine tuturor. Acesta este gândul cu care particip la Imperiul Leilor. Mă interesează să reușesc să transmit încredere, ingredientul principal pentru reușită”, spune acesta, potrivit unui comunicat remis Apropo de Pro TV.

Despre ideile pe care le caută în acest sezon, la „Imperiul Leilor”, el spune că singurele afaceri în care merită să investească sunt cele care au o bază solidă, care sunt clădite atent: ”Aș investi în ceva în care poți să construiești, în care te uiți înapoi și vezi că a rămas ceva în spate, vezi o construcție. N-aș investi în ceva în care nu simt ideea de construcție”.

Cât despre un sfat pe care îl poate da tuturor antreprenorilor, fie că sunt la început de drum sau cu experiență, Dan Șucu vorbește despre perseverență: „Nu ai dreptul să te oprești, indiferent de câte ori te împiedici, de câte ori cazi. Nu este nicio problemă, te ridici și mergi înainte!”.

Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Dr. Wargha Enayati, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu sunt leii din noul sezon al emisiunii, care va fi difuzată de la ora 21.30. Noul sezon „Imperiul Leilor” este disponibil și pe VOYO.

CITEȘTE ȘI: PRO TV anunță că show-ul „Vocea României” revine

Foto: Pro TV