Alain Delon: „Eu voi decide când am să mor”

Apropo.ro / 14.05.2013, 10:30
Alain Delon:
Alain Delon este la un pas de moarte. El crede cu tărie ca sinuciderea este o cale ușoară de a trece în neființă.

Într-un interviu din 2005, actorul Alain Delon vorbea despre cum va fi moartea sa. Alain a menționat că nu-L va lăsa pe Dumnezeu să decidă momentul morții sale, ci că se va sinucide. O moarte mai ușoară, poate, decât a fost viața sa.

Alain Delon, 77 de ani, a fost părăsit de soție, iar ani buni de zile a stat departe de copiii săi. Acum, cel care a fost un sex simbol în tinerețea sa mai spune că bătrânețea este grea și chinuitoare.

Mă simt singur și recunosc, că un final prin sinucidere mi-a venit de mai multe ori prin minte. Nu mai am pe nimeni lângă mine. Viața mea acum înseamnă doar trecut. A fost și nu va mai fi„, a declarat actorul pentru Paris Match.

Nu voi lăsa ca Dumnezeu să decidă ziua în care voi muri. Mă gândesc deseori la sinucidere și am tabloul perfect în minte. Este doar o chestiune de timp…Până la urmă este un drum în care partea grea nu este actul în sine, ci gândul despre ceea ce urmează să faci„, spune cu greutate Alain Delon.

Alain a mai adăugat că a construit în curtea casei sale o capelă, acolo unde cei care i-au fost apropiați să vină pentru reculegere, după moartea sa.