Alanis Morisette, album nou inainte de B”estfest

De: Dragos Tanase / 22.05.2008, 14:30
Alanis Morisette, album nou inainte de B''estfest
Alanis Morisette, castigatoare a sapte premii Grammy, a lansat pe 20 mai cel mai nou album al sau, intitulat "Flavors Of Entanglement".

Alanis Morisette, castigatoare a sapte premii Grammy, a lansat pe 20 mai cel mai nou album al sau, intitulat “Flavors Of Entanglement”.

Produs de Guy Sigsworth, care a lucrat si cu Björk, Imogen Heap, materialul este primul album de studio din ultimii patru ani.

Creat in stilul personal al artistei, “Flavors Of Entanglement”, spune povestea vietii artistei in timp real, iar la nivel de sound aduce schimbari de stil probate in recent incheiatul turneu alaturi de Matchbox Twenty.

Printre melodiile propuse pe noul album se numara single-ul “Underneath” inspirat din aforismul lui Mahatma Gandhi “Trebuie sa fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume” si “Versions of Violence”, o tulburatoare analiza a comportamentului uman.

Morissette va incepe un turneu de promovare, in luna iunie, care va demara in Europa si va fi urmat de unul in America de Nord, in toamna acestui an.

Fanii din Romania o pot vedea si asculta live pe Alanis in cadrul B’ESTFEST 2008, de la Romexpo, pe 4 iulie.

"Alanis Morisette – Underneath":