Alanis Morissette dezvaluie secretele siluetei ei! (poze)

Apropo.ro / 05.01.2009, 12:27
Alanis Morissette vorbeste despre cum a slabit, intr-un interviu exclusiv pentru revista OK.

Alanis Morissette vorbeste despre cum a slabit, intr-un interviu exclusiv pentru revista OK.

Cu putin timp in urma, cantareata in varsta de 34 de ani avea probleme cu silueta, aceasta a acumulat multe kilograme din cauza mancarii nesanatoase.

Acum spune ca noul mod de viata a ajutat-o sa slabeasaca 20 de kilograme si i-a redat energia si cheful de viata.

Despre cum se simte dupa ce a pierdut 20 de kilograme

„Ma simt ca o fata de 12 ani! Am revenit la forma ideala. Inainte, cand ma dadeam jos din pat, ma simteam ciudat si ma gandeam ca asta patesti cand ajungi la 30 de ani. Dar acum sar din pat si am atata energie, simt ca traiesc. Chiar si dupa ce fac sport, simt ca daca ma odihnesc putin as putea sa ies si sa dansez toata noaptea, ceea ce este extraordinar. Nu mai am dureri si ma simt foarte bine, alergiile mele au disparut.”

Despre kilogramele in plus

„M-am ingrasat foarte tare de la produsele din paine, mancam foarte multe sandwich-uri, ocoleam mancarea sanatoasa.”

Alanis Morissette inainte

Despre mancatul in exces

„Am incalcat toate limitele pe care mi le-am impus in ultimii ani. Toata viata am fost o persoana responsabila. Am fost foarte indulgenta cu mine timp de noua luni. Stiam ca va fi un lucru temporar, a fost distractiv. Cred ca formele mele erau destul de sexy.”

De ce si-a dorit un nou program

„M-am dus la libraria mea favorita, Banyen Books and Sound, in Vancouver. Am gasit o carte, Eat to Live, si m-am gandit ca asta este ceea ce imi doresc. Nu eram interesata in diete de genul-slabeste 10 kilograme in 2 saptamani. Nu cred in diete, cred ca efectul lor e de scurta durata si te afecteaza emotional. Asa ca am deschis cartea si am rasfoit-o. Aceasta pune accentul in primul rand pe pericolul de a te imolnavi din cauza regimului de viata nesanatos.”

Alanis Morissette acum

Despre exercitiile de intretinere

„Cand sunt in turneu, spectacolele mele sunt destul de solicitante din punct de vedere fizic, deci nu trebuie sa imi fac griji din cauza asta. Cand nu sunt in turneu fac sport, cam o ora, cinci zile pe saptamana. Ridic greutati, alerg, merg pe bicicleta sau inot. Imi place, de asemenea, boxul si sa dansez.”

Despre ce spune prietenul ei, Tom Ballanco, despre noua infatisare

„Lui ii pasa de sanatatea mea. Spunea ca eram sexy si cand eram grasa. Dar nu m-am mai simtit asa iubita pana acum.”

Despre planurile de nunta

” Ma vad maritata si cu copii, intr-un viitor nu foarte indepartat, dar nu ma grabesc. Imi respect partenerul, felul in care priveste viata, care nu este foarte diferit de al meu. Faptul ca avem toate astea in comun ma face sa dorm mai bine noaptea.”

INAINTE

Alanis Morissette

DUPA

Alanis Morissette

Sursa Foto: celebgossipz.com, holytaco.com, faeulousfreak.com