Alarma falsa

Apropo.ro / 28.12.2001, 13:36
Alarma falsa
Obisnuit cu tot felul de uraturi din partea ortacilor care nu-si primeau salariile la timp, seful s-a gandit ca minerii au venit din nou sa sparga ceva geamuri sau sa-i afume pe sefi cu cauciucuri arse. Ca sa puna lucrurile la punct, comandantul a venit personal la fata locului, unde, nu mare i-a

Obisnuit cu tot felul de uraturi din partea ortacilor care nu-si primeau salariile la timp, seful s-a gandit ca minerii au venit din nou sa sparga ceva geamuri sau sa-i afume pe sefi cu cauciucuri arse. Ca sa puna lucrurile la punct, comandantul a venit personal la fata locului, unde, nu mare i-a fost mirarea cand, dintr-un birou alaturat, i-a auzit pe ortaci cantand din toti bojocii in sanatatea directorului. Spaima comandantului s-a ostoit dupa ce l-a vazut pe cel, pentru viata caruia se temea, ca joaca in mijlocul minerilor, alaturi de o frumoasa si plapanda moata.

Seful cel mare al politistilor hunedoreni a tras o spaima pe cinste cand a fost informat ca un autobuz, plin cu mineri de prin zona Bradului, a tras in fata sediului companiei.