Alb Negru: „Conteaza sa fii pe locul I in topul sufletelor!”

Apropo.ro / 15.06.2009, 18:59
Invitati la videochat-ul Apropo.ro, Kamara si Andrei au vorbit despre muzica, fotbal si invidii in showbiz, in direct de pe terenul de fotbal.

Invitati la videochat-ul Apropo.ro, Kamara si Andrei au vorbit despre muzica, fotbal si invidii in showbiz, in direct de pe terenul de fotbal.

Cei doi se aflau in plina repetitie pentru Nationala de Fotbal a Artistilor, dar au raspuns constiincios la toate intrebarile fanilor… chiar si cele indiscrete.

Kamara si Andrei s-au cunoscut la antrenamentele Nationalei de Fotbal a Artistilor si, uniti de pasiunea pentru muzica si fotbal, au pus bazele trupei. "La prima aparitie, la Mamaia, toata lumea a ras de hainele noastre", povesteste Andrei. "Dupa cativa ani, genul acela de imbracaminte era in tendinte!".

Andrei a povestit cat de greu a fost sa tina secreta data nuntei cu Sylvia, cum a cautat prin tot Bucurestiul inelul perfect pentru aleasa lui si cum sfideaza cu cate o piesa buna invidiile din showbiz. "Am preferat sa avem colaborari putine si de calitate. Cu anumiti invidiosi, stiu ei cine sunt, nu vrem sa avem nicio legatura", spune jumatatea alba a trupei.

VEZI GALERIA FOTO, PE TARE.RO! (Foto: Cosmin Bararu)

Baietii regreta ca proiectul Todomondo nu a putut fi continuat dupa episodul Eurovision, deoarece mai erau multe piese bune care ar fi putut prinde viata in mai multe limbi si pe atatea voci neconventionale.

Alb Negru au preferat insa sa se concentreze asupra albumului "Kalimba" (2008), al patrulea din cariera lor si desemnat de fani si critici deopotriva drept cel mai bun produs al lor.

Kamara a dezvaluit ca nu are alte vicii decat dragostea si cinematografia. Muzicianul francofon e innebunit dupa pelicula "La vita e bella", in vreme ce colegul sau de trupa ar revedea oricand "Culoarul mortii", cu Tom Hanks.

Andrei si Kamara recunosc ca au facut videoclipul "Amintiri" mai mult de dragul fanilor si ca nu sunt deranjati de faptul ca acesta nu i-a dus in fruntea clasamentelor muzicale. "Conteaza sa fii pe locul I in topul sufletelor!", explica ei.

Alb Negru si-au premiat cele mai infocate fane cu doua obiecte speciale: Eliza Dinca a primit din partea lui Andrei un tricou imprimat cu figura caricaturizata a colegului sau, iar Maria Cimpean s-a ales cu palaria funky a lui Kamara.

Inregistrarea videochat-ului cu Alb Negru va fi disponibila in curand in arhiva.