Alborosie a adus muzica reggae de calitate la București! (Poze)

De: Mia Nicolescu / 24.07.2012, 09:48
Alborosie, cel mai bun artist de muzică reggae al anului 2011, a urcat pe scena Arenelor Romane pentru un concert incendiar!

Duminică, 22 iulie 2012, Alborosie a concertat pentru prima oară în România, la Arenele Romane. Cântărețul italian a urcat pe scenă în jurul orei 00:00, însă show-ul oferit timp de o oră și jumătate i-a făcut pe fanii nerăbdători să uite de durerea de picioare și de căldura insuportabilă. 

East Roots și General Trix au fost artiștii români care au deschis marele eveniment, urmați de Ikaya, o cântăreața jamaicană de culoare care a impresionat cu vocea ei.

GALERIE FOTO

Ikaya

Alborosie a urcat pe scenă în aplauzele fanilor și a oferit un concert  reggae de calitate, așa cum românul avea nevoie să asculte.

Pe toată perioada show-ului, artistul a interacționat cu cei prezenți, fie ei mult prea beți sau mult prea fumați, interpretând chiar și o operă celebră italiană, cu versuri „personalizate” pentru România.

Alborosie

Alborosie este primul artist de origine caucaziană acceptat la casa de discuri a legendarului Bob Marley. Este și primul cântăreț italian de reggae recunoscut mondial, el primind premiul MoBO (Music of Black Origins) pentru cel mai bun artist reggae în 2011, în defavoarea lui Damian Marley și a lui Nas.

FOTO: Alin Pandaru