Albu conduce Rapidul

Apropo.ro / 21.12.2001, 08:10
Albu conduce Rapidul
Adunarea Generala a clubului de lînga Podul Grant l-a ales, cu unanimitate de voturi, pe fostul trezorier al Federatiei, Marian Albu, în functia de presedinte Mircea Sandu a anuntat, ieri, la Adunarea Generala a FRF ca locul trezorierului Federatiei a ramas vacant dupa ce Marian Albu a


Adunarea Generala a clubului de lînga Podul Grant l-a ales, cu unanimitate de voturi, pe fostul trezorier al Federatiei, Marian Albu, în functia de presedinte

Mircea Sandu a anuntat, ieri, la Adunarea Generala a FRF ca locul trezorierului Federatiei a ramas vacant dupa ce Marian Albu a renuntat la functie. Cîteva ore mai tîrziu, în sedinta actionarilor din Giulesti, „fostul” era numit într-o functie mai înalta, teoretic cel putin, aceea de presedinte executiv al Rapidului. Pentru asta, George Copos a trebuit sa modifice statutul clubului pentru a reînfiinta în organigrama visiniilor postul pentru Albu. În aceeasi sedinta, vicepresedintele Constantin Zotta a prezentat un bilant, iar Clubul Aristocratic Rapid a primit drept de vot în conducerea clubului.

Domnule Albu, de unde pîna unde presedinte al Rapidului?
Aceasta oferta a domnului Copos exista de foarte mult timp, dar mi s-a parut normal ca pasul sa îl fac dupa terminarea campaniei de calificare a echipei nationale. Este adevarat ca înca din luna mai a acestui an am pus umarul la reorganizarea acestui club. Am facut asta cu acordul presedintelui FRF, Mircea Sandu.

Exista voci care spun ca ati parasit Federatia din cauza divergentelor cu Mircea Sandu.
În nici un caz. Relatiile mele cu domnul Sandu sînt bune, însa am venit aici pentru a accepta o provocare. Rapid este un club cu personalitate foarte puternica, unul dintre cele trei grupari cele mai importante de la noi.

Credeti ca echipa mai are vreo sansa la cîstigarea campionatului?
Categoric, da! Sînt convins de acest lucru si nu o spun doar asa, de fatada. Iar dupa ultimele evenimente petrecute în fotbalul românesc posibilitatile sînt si mai mari. Personal am încredere în întelegerile care au fost facute.

Contractul cu George Copos este pe termen nelimitat?
Nu, vom semna o întelegere care se va întinde pe o perioada de patru ani. La acest acord am ajuns.

Rapidisti la Circ
Ieri dupa-amiaza, Cristiana si George Copos au organizat la Circul Globus un spectacol pentru copiii angajatilor grupului de firme Ana, dar si pentru cîteva sute de micuti de la mai multe case de copii. La manifestatie au participat si Viorel Hizo împreuna cu o parte dintre jucatori. Sumudica, Nita si Raducan au venit împreuna cu copiii lor, iar Radulescu, Voicu si Bratu singuri.
Sursa: www.prosport.ro