Album nou lansat de Eminem: Replică pentru Snoop Dogg și scuze pentru Riri

De: Loredana Toma / 19.12.2020, 10:55
Album nou lansat de Eminem: Replică pentru Snoop Dogg și scuze pentru Riri

Rapperul Eminem a lansat un nou album surpriză în care-i cere scuze artistei R&B Rihana și-i răspunde lui Snoop Dogg.

„Music to Be Murdered By – Side B” este al treilea album marca Eminem care a avut parte de o lansare surpriză. Acesta vine ca o completare a celui de-al 11-lea album lansat de artist în luna ianuarie, „Music to Be Murdered By”.

Ambele albume, plus cel din 2018, „Kamikaze”, au avut parte de lansări surpriză.

Citește și: VIDEO: Cele mai bune videoclipuri muzicale din 2020

Tot ca o surpriză a venit și conținutul albumului. În melodia cu numărul 14, din 16 incluse pe album, intitulată „Zeus”, rapperul din Detroit îi cere scuze Rihannei pentru niște versuri mai vechi care au apărut pe internet, din greșeală, în 2019. Versurile vizau conflictul din 2009 al cântăreței cu fostul iubit, Chris Brown.

Pe versurile actuale Eminem îi spune acesteia că nu a fost intenția lui să-i facă rău dar chiar și așa, vina este a lui și-i pare rău.

Eminem despre Snoop Dogg: Am scris „dog” invers

Tot prin piesa „Zeus”, Eminem răspunde și unor afirmații prostești pe care Snoop Dogg le-a lansat într-un interviu radio cu DJ Envy and Charlemagne tha God pentru emisiunea „The Breakfast Club”. Întrebat de către gazda emisiunii dacă el crede că Eminem este printre primii 10 cei mai buni rapperi ai tuturor timpurilor, acesta nu numai că a spus că nu este, dar a precizat lucrul acesta într-o manieră deloc prietenoasă.

„Eminem! Marea Speranță Albă! Rapperii de culoare albă nu sunt deloc respectați în rap. Dr. Dre probabil că l-a dus pe Eminem în poziția de pe care ar putea fi promovat ca unul dintre cei 10, dar eu nu cred asta. Se pare, însă, că este bun pe versuri și pe ceea ce vine la pachet cu versurile. Asta se datorează lui Dr. Dre, care l-a ajutat să găsească cea mai bună versiune a sa”, a spus Snoop Dogg.

Citește și: VIDEO: Cover-ul „Zombie” cântat de Miley Cyrus, considerat unul dintre cele mai reuşite chiar de către The Cranberries

Ca răspuns, Eminem a precizat, pe versuri, că oricât de diplomat încearcă să fie, chiar nu poate tolera ca Snoop Dogg să-l îngenuncheze. „Omule, Dog, erai ca un nenorocit de dumnezeu pentru mine/Meh, nu chiar (haha)/Am scris ‘dog’ (n.e. – trad.: câine) invers”, sunt versurile lui Eminem.

Albumul este produs de Eminem și Dr. Dre și-i are ca și colaboratori pe DJ Premier, Ty Dolla $ign și Sly Pyper.

Sursa: CNN

Foto: Profimedia Images