Albumul Cleopatrei Stratan are succes la public

Apropo.ro / 29.08.2006, 13:33
Albumul Cleopatrei Stratan are succes la public
Albumul Cleopatrei Stratan "La varsta de trei ani", de-abia lansat printr-un super-concert sustinut live pe scena teatrului Notarra, a avut cea mai rapida crestere in ceea ce priveste evolutia download-urilor din istoria site-ului MusicMall.ro. Acest fapt demonstreaza


Albumul Cleopatrei Stratan „La varsta de trei ani”, de-abia lansat printr-un super-concert sustinut live pe scena teatrului Notarra, a avut cea mai rapida crestere in ceea ce priveste evolutia download-urilor din istoria site-ului MusicMall.ro.

Acest fapt demonstreaza incontestabil ca fetita de numai trei ani se afla in topul preferintelor celor care acceseaza site-ul ce a pornit lupta impotriva pirateriei muzicale.

In doar trei zile de la postarea albumului pe site-ul in cauza, micuta artista a adunat peste 100 de descarcari, „Ghita” fiind cea mai downloadata piesa din ultimele 10 zile, ea depasind-o pe Cristina Rus cu „Viata mea”.

Imensul succes de care s-a bucurat dupa spectacolul de pe data de 20 august, Cleopatra a fost intr-o scurta vacanta cu familia sa, iar acum este pregatita sa cucereasca definitiv si publicul din Chisinau, sustinand un al doilea concert, cel mai probabil pe data de 17 septembrie a.c.

Cat Music/Mediaservices

Tags: