Albumul de debut a lui Meghan Trainor, „Title”, pe prima poziţie în topul Billboard 200

Apropo.ro / 23.01.2015, 09:00
Albumul de debut a lui Meghan Trainor,
În prima săptămână de când a fost lansat, albumul "Title" s-a vândut în peste 237.511 de unităţi şi devine primul material discografic al unei artiste pop care obţine acest record, în ultimii 5 ani. Albumul "TITLE" domină şi vânzările iTunes, dar şi topurile muzicale pop din SUA, dar şi din alte 67 de ţări.

Primul single, „All about that bass” se bucură de un succes răsunător şi are peste 500 de milioane de vizualizări pe YouTube, iar recent piesa a fost nominalizată la categoria „Record of the year”, în cadrul premiilor Grammy.


Pe lângă milioanele de vizualizări, „All About That Bass” s-a poziţionat 8 săptămâni pe primul loc în topul Billboard Hot 100. După lansare, reacţiile pozitive nu au întârziat să apară, iar pe YouTube au fost lansate numeroase cover-uri după piesă, printre care cel de la Saturday Night Live, cu Jimmy Fallon în rolul principal.


La nivel mondial, piesa a ajuns pe prima poziţie în topurile muzicale din peste 58 de ţări, cu peste 10 milioane de descărcări şi peste 275 de milioane de stream-uri. Al doilea single de pe album, „Lipsa Are Movin”, lansat în urmă cu câteva săptămâni, a primit de 2 ori discul de platină şi este în continuă creştere în topurile internaţionale.

Tracklist album:

1. The Best Part (Interlude)
2. All About That Bass
3. Dear Future Husband
4. Close Your Eyes
5. 3am
6. Like I’m Gonna Lose You feat. John Legend
7. Bang Dem Sticks
8. Walkashame
9. Title
10. What If I
11. Lips Are Movin
12. No Good For You*
13. Mr. Almost*
14. My Selfish Heart*
15. Credit*
*Deluxe Edition Bonus Tracks

Meghan Trainor în Social Media:

www.meghan-trainor.com
www.facebook.com/meghantrainorsongs
www.twitter.com/meghan_trainor
www.instagram.com/meghan_trainor