Albumul postum al lui Amy Winehouse, in topul vanzarilor din Marea Britanie

Apropo.ro / 12.12.2011, 13:08
Albumul postum al lui Amy Winehouse, in topul vanzarilor din Marea Britanie
Albumul postum "Lioness: Hidden Treasures" al artistei Amy Winehouse a fost vandut in Marea Britanie in 194.000 de exemplare.

Albumul „Lioness: Hidden Treasures” al artistei Amy Winehouse s-a vandut mai bine postum in prima saptamana de la lansare, decat albumele ei din timpul vietii.

La sapte zile de la lansare, ultimul album al lui Amy Winehouse a fost vandut in Marea Britanie in 194.000 de exemplare, cea mai buna saptamana de debut din cariera artistei. Locul 1 ii apartine in continuare lui Lady Gaga, al carei album „Born This Way” a vandut 215.000 de exemplare in prima saptamana de la lansare.

Amy Winehouse a murit

„Lioness: Hidden Treasures” cuprinde 12 piese, unele noi si altele nelansate de cantareata britanica in timpul vietii. O lira sterlina din pretul fiecarui album va fi donata catre Fundatia Amy Winehouse. Organizatia caritabila a fost fondata de familia cantaretei dupa moartea ei si are ca scop lupta impotriva dependentelor.

Amy Winehouse a fost gasita moarta in casa ei din Londra, pe 23 iulie, dupa o viata marcata de dependenta de droguri si alcool.