Albumul Provincialii „Ochi de catifea” este oferit în dar împreună cu Academia Cațavencu

De: Dragos Tanase / 14.03.2015, 18:00
Albumul Provincialii „Ochi de catifea
Unul dintre cele mai iubite albume ale trupei Provincialii - „Ochi de catifea" - este oferit în dar de trupă împreună cu Academia Cațavencu.
Începând de luni, 16 martie, la distribuitorii de presă din toată țara, albumul va fi oferit împreună cu săptămânalul, la un preț special.

„Ochi de catifea” este o creație colectivă a trupei, înregistrat în studioul lui Andrei Lifenco într-o echipă extinsă, în colaborare cu numeroși muzicieni. Albumul conține piese proprii, dar și reinterpretări ale unor bucăți muzicale preluate din folclorul românesc, rusesc și țigănesc. Dorința trupei Provincialii a fost ca prin acest album să își redea crezurile cele mai adânci despre dragoste. Romantismul este îmbinat cu accente vesele și triste care îndeamnă la petrecere, fie că e de veslie sau de jale. Piesele de pe „Ochi de catifea” sunt dintre cele mai cerute în concertele Provincialii.

Având o experiență scenică de peste 15 ani, Provincialii se reinventează permanent, încercând să surprindă mereu prin orchestrații elaborate, piese alese cu grijă și, mai ales, prin performanța scenică. La ora actuală, trupa este formată din 11 muzicieni (Ionuț Ungureanu – voce, Aliona Triboi – voce, Alexandru Rotaru – vioară, Eugen Radu – clape, Alberto Mantoiu – chitară, Adrian Ghiaur- tobe, Emil Marcu – bas, Cristinel Cantea – trompetă, Andrei Trifan – bariton, Cristinel Mihai – saxofon, Georgel Cantea – tubă).

Provincialii înseamnă spectacol, dans și bucurie, muzică bună, în interpretarea unor muzicieni excelenți. Formula actuală a fost creată pentru a atinge toate categoriile de public, pentru a convinge fiecare spectator să trăiască clipa cu intensitate.

O mostră de „trăire” marca Provincialii puteți gusta primind darul trupei și al Academiei Cațavencu, albumul „Ochi de catifea”, de luni 16 martie.