Alcohol Killer, bautura contra mahmurelii

Apropo.ro / 28.06.2008, 09:00
Alcohol Killer este o bautura ce ajuta la eliminarea alcoolului din organism. Sunteti suriosi cam in cat timp se elimina acoolul din organism

Alcohol Killer este o bautura ce ajuta la eliminarea alcoolului din organism. Alcohol Killer este o bautura carbogazoasa nealcoolica cu gust racoritaor de citrice. Provine din Alpii Austrieci, din izvoare naturale.

Consumarea acestei bauturi amplifica detoxifierea organismului si contribuie la restabilirea echilibrului metabolic natural, diminuand efectele mahmurelii.

AK iti protejeaza organismul, reduce nivelul de alcohol din sange, alunga mahmureala, imbunatateste imunitatea, are efecte pozitive asupra sistemului cardiovascular.

Daca sunteti suriosi cam in cat timp se elimina acoolul din organism in functie de bautura

Bere de 12% alcool la 500 ml:daca bei AK in 50 minute se elimina alcoolul din sange, fata de 2 ore cat ti-ar trebui in mod normal.

Daca bei o bere cu 10% alcool la 500%, cu AK efectul alcoolului va disparea imediat, fata de 1 ora cat ti-ar lua sa iti revii pana sa te urci la volan.

ak ak

Daca vrei sa consumi un brandy de 38% alcool si 50 ml, si vrei sa te urci la volan, nu o face ci mai asteapta vreo 2 ore. Cu AK in 20 minute te poti urca in masina fara ca pastilele de guma sa le iei obligatorii.

Pare o bautura minune, insa totul depinde si de organism, varsta, stare de sanatate, greutate, alimentatie si bauturi consumate. Asadar, umblati cu precautie si vigilenta!

Printre primii care au aflat de bautura AK se afla Vali Craciunescu, Gabriel Fatu, cascadorul Marian Chirvase, Octavian Ursulescu, Viorel Lis si Oana.

Ce zici, merita incercata?

 

Citeste si:

Baie de bile colorate in semn de protest

Baie de bile colorate in semn de protest

Peste 50.000 de bile colorate au fost aruncate pe Scarile Spaniole din Roma, in semn de protest impotriva mizeriei si gunoaielor.
Mamaia a supravietuit caniculei

Mamaia a supravietuit caniculei

Cand sudul tarii era sub influenta celor 35 de grade Celsius anuntate oficial, dar 40 de grade resimtite practic, si a celor 50 de grade de prin masini, litoralul romanes…
Taipei 101 - zgarie-norul ce a infruntat cutremurul din China

Taipei 101 – zgarie-norul ce a infruntat cutremurul din China

Iata cum Taipei 101, cea mai inalta cladire din lume, a rezistat devastatorului cutremur din China. Cutremurul ce a avut loc recent in China, unul dintre cele mai devast…
Copacul fantoma din Malayezia

Copacul fantoma din Malayezia

Sute de persoane se aduna intr-un oras din nordul Malayeziei, pentru a vedea un copac care are pe trunchi o denivelare asemenea unei fete umane.

Jocul zilei

Clipul zilei

Tornado Blonda de la DEX
Ghideaza-ti tornada si distruge totul in cale pentru a trece la nivelul urmator Cuvinte cheie: blonda dex
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau
Comenteaza trimite pe ym printeaza