Alcool… pe note muzicale! S-a lansat un brand de votcă în onoarea lui Freddie Mercury

De: Cătălina Matei / 17.09.2014, 10:27
Alcool… pe note muzicale! S-a lansat un brand de votcă în onoarea lui Freddie Mercury
Trupa rock britanică Queen va lansa un brand de votcă, la 40 de ani de la lansarea cântecului "Killer Queen", în 1974, dar şi ca un tribut adus lui Freddie Mercury, un fan la acestei băuturi.

Chitaristul Brian May a vizitat recent fabrica Stoli din Riga, Letonia, unde va fi produsă votca marca „Killer Queen”, pentru a superviza lucrul la noua băutură şi a descris locul ca fiind „fabrica de ciocolată Willy Wonka pentru adulţi”, potrivit contactmusic.com.

May a declarat că votca „Killer Queen” este un omagiu potrivit pentru regretatul solist al trupei, Freddie Mercury, despre care a spus: „Freddie iubea votca, obişnuia să ţină mereu la îndemână, în turnee, votcă la rece. «Killer Queen» este omagiul perfect”.

Votca „Killer Queen”, care este şi numele celui mai recent parfum lansat de cântăreaţa americană Katy Perry, este „distilată de şapte ori folosind un proces vechi şi ingenios de filtrare, utilizând nisip de cuarţ şi cărbune de mesteacăn, cu un proces unic de filtrare în ultima fază”, potrivit chitaristului trupei Queen.

Foto: Hepta

Conform Mediafax, băutura va fi produsă în ediţie limitată şi va fi disponibilă în anumite magazine din Marea Britanie, începând de astăzi.

În vara acestui an, trupa Queen a susţinut un turneu american, avându-l ca solist pe Adam Lambert, ocupantul locului al doilea în finala emisiunii-concurs „American Idol” din anul 2009.