Alec Baldwin, dat jos din avion din cauza unui telefon mobil

Apropo.ro / 07.12.2011, 17:00
Alec Baldwin, dat jos din avion din cauza unui telefon mobil
Actorul Alec Baldwin a fost dat jos dintr-un avion cu destinatia New York, pentru ca a refuzat sa isi inchida telefonul mobil.

Alec Baldwin este din cale afara de suparat pe insotitorii de bord ai unui avion ce apartine companiei American Airlines, penru ca l-au debarcat din aeronava. Alec, ce zbura pe ruta Los Angeles – New York, a preferat sa se joace pe telefonul mobil in loc sa fie atent la manevrele de decolare.

Supararea lui a fost postata pe contul personal de Twitter: „O insotitoare de bord a companiei American Airlines m-a certat pentru ca jucam ‘Word with Friends’ (WWF) in timp ce avionul se afla inca la poarta de imbarcare, fara sa se miste. In timp ce ei ma dadeau afara din avion, eram pe cale sa alcatuiesc cuvantul ‘UNITED’ (companie aeriana concurenta, n.r.)”.

Dupa ce a luat urmatorul avion, actorul a postat din nou o serie de mesaje pe Twitter: „Am luat avionul de la ora 15.00, iar echipajul acestuia pare deja mai inteligent. Acesta este ultimul meu zbor cu American Airlines, o companie in care profesoarele de gimnastica de la scolile catolice, acum pensionare, s-au angajat ca insotitoare de bord. United Airlines ar trebui sa aiba la bord o aplicatie WWF pentru ca toti pasagerii sa se joace. American Airlines ar trebui sa aiba la bord o aplicatie prin care sa citeasca Vechiul Testament cu echipajul”.

Totusi, Alec nu este chiar atat de nevinovat. Un martor la eveniment a relatat ca dupa incident, actorul s-a ridicat furis de pe locul sau si a trantit usa toaletei. Capitanul aeronavei a decis ca este mai bine sa cheme serviciul de securitate si sa zboare fara starul american.

Citeste mai multe detalii despre Alec Baldwin a fost dat jos din avion, pe Gandul.info