Alec Baldwin, hărțuit de o actriță canadiană

De: Gabriela Voicu / 10.04.2012, 14:20
Alec Baldwin, hărțuit de o actriță canadiană
Genevieve Sabourin, o actriță canadiană, a fost acuzată pentru hărțuire, după ce l-a terorizat pe Alec Baldwin cu e-mail-uri și SMS-uri.

O actriță canadiană a fost acuzată că îl hărțuiește pe actorul Alec Baldwin, bombardându-l cu e-mail-uri sau SMS-uri și apărând la locuința lui, neinvitată.

Deși avocatul femeii susține că relația „strânsă” dintre ei este mutuală, actrița a primit ordin judecătoresc să stea departe de Baldwin.

Genevieve Sabourin are 40 de ani și s-a prezentat la tribunal luni, după ce a fost reclamată la Poliție pentru hărțuire.

Potrivit autorităților, Baldwin a luat cina cu actrița canadină în 2010, ca favoare pentru un prieten, însă apoi a fost nevoit să își schimbe numărul de telefon pentru că ea îi trimitea prea multe mesaje.

Actrița Genevieve Sabourin

Actrița Genevieve Sabourin

Femeia l-a cunoscut prima dată pe actor în anul 2000, pe platourile de filmare pentru „The Adventures of Pluto Nash”, iar pe 5 aprilie a fost dată afara de la Lincoln Centre for the Performing Arts, unde Baldwin a fost gazda unui eveniment în cadrul căruia a fost proiectat filmul „Last Tango In Paris”. Anterior, pe 31 martie, actrița venise neanunțată la locuința din Long Island a starului din „30 Rock”.

Potrivit plângerii înaintate la tribunal, Genevieve Sabourin a continuat să îi trimită lui Alec Baldwin din ce în ce mai multe mesaje, iar în unul din ele a scris: „Am nevoie să încep o nouă viață, să am un nou nume, o carieră nouă, în noua mea țară. Ajută-mă, noul meu soț!”

Recent, ea a primit ordin de restricție, care îi interzice să se apropie de actorul care de curând s-a logodit cu Hilaria Thomas (28 de ani), instructor de yoga.

Alec Baldwin va trebui să revină la tribunal pe 14 mai.