”Alegerile Mihaelei”, la Realitatea TV

Apropo.ro / 08.05.2012, 12:10
”Alegerile Mihaelei”, la Realitatea TV
Începând cu 20 mai, Mihaela Rădulescu îşi prezintă alegerile la Realitatea TV. Vedeta va face naveta Bucureşti-Monaco în acest timp, pentru că nu vrea să-şi lase băiatul prea mult singur.

„Alegerile Mihaelei”, care va fi difuzată în direct duminica, între orele 14.05-17.00, este o emisiune de infotainement, un amestec de informatie si divertisment.
Mihaela Rădulescu: „Este vorba despre alegerile mele, despre felul în care vreau sa fac un lucru bun, consistent. Voi invita oameni cu realizări suprinzătoare, artişti cu piese în topurile româneşti şi internaţionale, personalităţi care pot spune o poveste frumoasă despre lumea în care trăim”. „Îmi place ideea ca într-un an electoral, invitaţii mei, întrebaţi ce fac duminica, să spună că merg la . Altfel de alegeri, probabil mai distractive şi mai cinstite”, spune Mihaela Rădulescu.
Emisiunea „Alegerile Mihaelei”, a cărei primă ediţie va avea loc pe 20 mai, la Mall Băneasa, este produsă de o echipă dedicată a Realitatea TV, iar Mihaela va face naveta Monaco-Bucureşti, doar două zile pe săptămână – „nu vreau să lipsesc prea mult timp de lângă fiul meu, dar, timp de şase week enduri, cred că mă pot descurca”, declară Mihaela Rădulescu.