Alejandro a rămas fără portofel de Revelion

Apropo.ro / 07.01.2013, 11:40
Alejandro a rămas fără portofel de Revelion
Prietenii i-au făcut o farsă şi i-au ascuns sacoul cu banii pe care îi avea la el şi vroia să intre în noul an.

Deşi în Cuba, ţara lui de origine, nu respecta tradiţiile, fostul membru al trupei Mandinga s-a distrat pe cinste cu prietenii săi, cu ocazia sărbătorilor de iarnă
Fostul membru al trupei Mandinga, Alejandro Martinez, este din Havana – Cuba. Dacă în ţara lui nu sunt prea multe obiceiuri în preajma sărbătorilor de iarnă, nu se împart cadouri de Crăciun şi nu se împodobeşte bradul, asta nu înseamnă că artistul nu s-a distrat în România. După ce a petrecut Crăciunul cu gaşca lui de prieteni la Braşov, a schiat şi s-a simţit bine în vacanţă, Alejandro a avut parte de un Revelion la fel de frumos în compania amicilor săi, de data asta în Capitală, care s-a lăsat şi cu peripeţii. A rămas fără bani şi fără sacou! Un prieten de-al său i-a făcut astfel o farsă în noaptea dintre ani.

Alejandro

„În Cuba sărbătorim sfârşitul anului cu porc la proţap. Anul acesta am făcut Revelionul în Bucureşti, alături de prietenii mei cu care m-am distrat şi am petrecut de Crăciun la Braşov. Pentru că nu am fost cuminte de Crăciun şi i-am ascuns schiurile prietenului meu cel mai bun, acesta a ţinut să-şi ia revanşa chiar în noaptea de Revelion„, povesteşte artistul. „M-a lăsat fără sacoul în care aveam portofelul şi banii pregătiţi pentru noaptea dintre ani. Sunt superstiţios şi îmi place să intru în noul an cu bani la purtător, ca să îmi meargă bine! Prietenul meu mi-a făcut o farsă şi mi-a ascuns portofelul pe care l-am recuperat abia când am plecat acasă. Dar asta nu înseamnă că nu o să-mi meargă bine în noul an. Am mari aşteptări de la 2013, piese noi şi multe concerte”, a mai spus Alejandro.

Puteţi asculta aici noul single Alejandro, „Sombiru”: