Alejandro (ex-Mandinga): “Fete frumoase ca în România nu găseşti peste tot!”

Apropo.ro / 03.12.2012, 11:30
Alejandro (ex-Mandinga): “Fete frumoase ca în România nu găseşti peste tot!”
Artistul a petrecut 1 Decembrie în club, cu prietenii. Cubanezul care a cântat în Mandinga locuieşte de 5 ani în România şi îi place ţara care l-a adoptat!

Alejandro se bucură din plin de faptul că trăieşte în România. De 5 ani de zile trăieşte la Bucureşti şi îi place la nebunie. Cariera lui muzicală merge bine aici, fetele roiesc în jurul lui şi are prieteni pe care se poate baza la nevoie. Chiar dacă este cubanez, a petrecut şi el de 1 Decembrie, pentru că deja obiceiurile şi sărbătorile noastre îi sunt deja cunoscute şi pe plac.

Alejandro

„România este o ţară frumoasă, cu fete frumoase, mâncare bună şi locuri minunate pentru distracţie. Profit din plin de ţara care m-a adoptat de 5 ani de zile de când locuiesc aici. Mă distrez, cânt şi petrec cu prietenii mei. Pe 1 Decembrie ne-am adunat toată gaşca de prieteni şi am sărbătorit împreună. Am încercat palinca, dar nu îmi place în mod deosebit! Seara am mers în club şi ne-am distrat până dimineaţa. Fete frumoase ca în România nu găseşti peste tot!”, spune Alejandro, fostul membru al trupei Mandinga, care până de Crăciun va ieşi pe piaţă cu noul său single, un cocktail de energie şi culoare.