Alejandro Martinez a trăit 3 ani cu un ciob în picior

Apropo.ro / 22.02.2013, 10:00
Alejandro Martinez a trăit 3 ani cu un ciob în picior
După patru concerte cu Mandinga a ajuns la spital!

Alejandro Martinez, fostul membru al trupei Mandinga, are şi acum de suferit după o inundaţie a cărui martor a fost în timp ce încă trăia în Havana – Cuba. O bucată de sticlă i-a intrat în picior, a trăit cu ea trei ani de zile înfiptă în carne, a făcut armata aşa şi a cântat în aceeaşi situaţie, o perioadă de timp, şi în trupa Mandinga. Chinul i-a fost pricinuit de o inundaţie din ţara lui natală!

„S-a întâmplat acum câţiva ani, înainte să vin în România. În Cuba, la Havana, oraşul în care am locuit mulţi ani de zile, aveam plajă la 500 de metri de casă. Acolo este o zonă joasă, se formează mereu uragane şi inundaţii. A fost o dată o inundaţie destul de mare, s-a vorbit mult şi la televizor despre ea. Mergeam cu barca prin oraş şi la un moment dat am coborât din barcă, apa era destul de mare, nu aveam papuci şi mi-a intrat o bucată de sticlă în picior”, povesteşte artistul cubanez.

Alejandro Martinez

„La scurt timp, am plecat în armată, iar piciorul cu pricina mă deranja şi îmi crea un disconfort. Era mereu umflat şi aveam o rană deschisă. Am venit apoi în România, am început colaborarea cu trupa Mandinga. Am avut într-o seară patru concerte. De la efortul depus pe scenă, a început să-mi sângereze piciorul accidentat, pur şi simplu mi s-a rupt carnea şi bucata de sticlă a străpuns-o! Am mers de urgenţă la spital. Până atunci nu am ştiut că am trăit cu un ciob în picior! Am stat 3 ani de zile cu acea bucată de sticlă în picior şi nu ştiam de ce mă deranjează! Am avut mare noroc că medicii mi-au scos ciobul de acolo, iar rana s-a vindecat treptat! Puteam să am alte complicaţii…”, a mai spus Alejandro, care se bucură acum de o carieră solo şi este în promovare cu single-ul „Sombiru”.