Alejandro: „Româncele sunt foarte înțelepte, înțelegătoare și frumoase”

De: Mia Nicolescu / 31.01.2013, 12:00
Fostul solist al trupei Mandinga, cubanezul Alejandro, ne-a făcut dezvăluiri picante referitoare la viața lui intimă.

Femeile s-au îndrăgostit de el când le-a cântat balada „Donde”, interpretată alături de trupa Mandinga, iar acum toate se unduiesc pe ritmurile fierbinți ale piesei „Sombiru”.

Este vorba despre cubanezul Alejandro, care, fără rețineri, ne-a dezvăluit ce îl atrage și ce îl pune pe fugă la o femeie, în ce relații a rămas cu colegii de la Mandinga și care sunt cele mai îndrăznețe locuri în care a făcut sex.

Apropo.ro: Alejandro, ai ales România când tot mai mulți români își doresc să părăsească țara. Ce te reține aici?

Alejandro: Nu mă reține nimic, pur și simplu mă simt bine în România. În primul rând majoritatea oamenilor care pleacă din țara natală în alt loc , pleacă din motive economice, ceea ce nu am eu, indiferent dacă pleacă din România, Italia sau Spania. Îmi place România pur și simplu, acum 5 ani am venit aici și mi-am imaginat altceva total diferit de ceea ce am descoperit. M-a surprins, m-am îndrăgostit de ea (România) și de ele (femeile).

Apropo.ro: Cu siguranță duci dorul și Cubei. Ce anume îți lipsește cel mai mult?

Alejandro: Mi-e dor de Cuba în fiecare zi , ceea ce îmi lipsește cel mai mult este marea, adică mi-e dor și de familia mea bineînțeles, dar eu vorbesc foarte des cu familia mea și tot nu se simte așa de mult distanța, dar marea îmi lipsește mult pentru că mereu am trăit la cel mult 100 de metri distanță de mare și aici nu am așa ceva.

Apropo.ro: Spuneai în urmă cu ceva timp că, indiferent unde îți vei face o familie, soția ta o să fie româncă. Cum vezi tu femeia din România?

Alejandro: Văd femeia din România ca oricare femeie din lume. Românca pentru mine este deosebită dar și toate femeile din lume sunt deosebite în felul lor. Eu simt un mare respect pentru fiecare femeie din lume pentru că în primul rând pe mine m-a născut una, mama mea cea mai mare dintre toate. Dar ce le face pe românce atât de deosebite din punctul meu de vedere, este că majoritatea sunt foarte înțelepte, înțelegătoare și frumoase de nota 10, asta pentru mine înseamnă pachetul perfect.

Apropo.ro: Înțelegem din aceeași declarație că nu intenționezi să rămâi în România. Unde ai vrea să te poarte destinul?

Alejandro: Eu nu am zis așa ceva, eu am zis că eu mă consider un nomad și că acuma sunt aici și mâine probabil o să fiu în altă parte, dar eu nu știu ce-mi rezervă destinul și sincer eu mă simt destul de comod în țara asta și cred că România încă are multe lucruri rezervate pentru mine și eu mai am mult de oferit pentru România. Cine știe? Probabil nu voi pleca niciodată! De fapt eu sunt de 5 ani în România și când mă gândesc la un viitor depărtat mereu mă vizualizez aici. România a devenit pentru mine a doua țară în sufletul meu.

Alejandro

Apropo.ro: Ești cubanez: bărbat frumos, pasional și… latin. Cum faci față admiratoarelor? Care este cea mai indecentă propunere pe care ai primit-o și când?

Alejandro: Sincer, nu pot să îți spun când, pentru că am primit multe, adică care ar fi cea mai indecentă propunere care se poate primi? O invitație pentru o partidă de sex! Deja am pierdut numărătoarea invitațiilor pe care le-am primit în viața mea. Mă descurc bine cu fanele și admiratoarele, adică mă simt bine în pielea mea, cu unele care sunt mai obsesive sau mai rezervate, mai timide. Chiar dacă fac asta de mulți ani, pentru mine încă este o bucurie să fiu înconjurat de femei frumoase, care își exprimă fiecare în felul ei ceea ce simte față de mine sau ceea ce le fac eu să simtă când mă urc pe scenă. Când visam în copilărie că într-o zi o să ajung artist, mereu mă vizualizam înconjurat de fane. Bineințeles că meseria de artist nu este decât atât, dar în zilele mele cele mai bune sau cele mai rele, mi-e drag să primesc complimente frumoase din partea fanilor.

Apropo.ro: Cum altfel sunt bărbații cubanezi?

Alejandro: Bărbații cubanezi sunt la fel ca oricare bărbați: diverși. Nu aș putea să îi caracterizez într-un cuvânt. De exemplu, particularitățile noastre sunt: majoritatea sunt foarte veseli, buni dansatori, pentru că la noi în societate este mai important să te miști bine decât să ai o mașină , noi măsurăm bărbații cu alte standarde. Suntem foarte sociabili, nu aș putea să zic că suntem calzi, fierbinți ar fi cel mai bun calificativ.

Apropo.ro: Dar femeile din Cuba… cum sunt?

Alejandro: Frumoase. Sunt haioase, foarte picante, drăgăstoase, romantice, muncitoare, adică aș putea să spun multe despre femeile cubaneze, totuși nu aș găsit niciodată suficiente adjective ca să le descriu în totalitate.

O fi bun sexul în stradă?

Apropo.ro: Știm că ți-ai început viața sexuală la 13 ani și că ți-a plăcut mult, dar noi vrem să știm care este cel mai îndrăzneț loc în care ai făcut sex?

Alejandro: Am un top mare. Uite cum facem, eu o să vă spun câteva și, după părerea voastră, alegeți care vi se pare cel mai îndrăzneț loc. Odată am făcut EFECTIV în mijlocul străzii, imaginați-vă o strada cu două sensuri de circulație, dar unul era blocat cu arbori căzuți, eu și fata eram pe partea blocată în timpul în care treceau mașinile pe cealalată bandă. 2: Într-un club plin cu oameni, într.-un colț. 3: Într-un parc, ziua. Mai sunt, dar cred că astea sunt suficiente.

Alejandro

Apropo.ro: Cum te poate cuceri o femeie la prima vedere?

Alejandro: O femeie nu mă poate cuceri la prima vedere pentru că cel mai important lucru care trebuie să îl aibă o femeie ca să mă cucerească este să fie inteligentă și asta nu am de unde să știu până nu deschide gura, bineînțeles asta în cazul în care vreau să am o relație cu femeia respectivă. Dacă nu vreau să ajung așa departe, doar trebuie să fie frumoasă și atât.

Apropo.ro: Ce te pune pe fugă la o femeie?

Alejandro: În primul rând nu-mi plac oamenii mincinoși, indiferent dacă este femeie sau bărbat. Lucrul care mă deranjează cel mai mult la o femeie este să nu fie curată, adică să țină la igiena ei, pentru că sunt un tip foarte igienic (eu fac baie de 3 ori pe zi) și nu suport să mă apropii de o femeie care simt că miroase a transpirație. Astea ar fi lucrurile cu care sunt mai puțin tolerant, ar mai fi altele. Cum ți-am zis și mai devreme, îmi plac femeile deștepte, comunicative, etc., dar știi cum e, nu poți să obții totul, nimeni nu este perfect.

Apropo.ro: Ai accepta să ai o relație cu o femeie mai în vârstă?

Alejandro: Am avut deja! Câteva chiar… și îmi plac femeile în vârstă pentru că am învățat multe de la ele.

Apropo.ro: Cu ce vedetă ți-ai dori să ai o relație?

Alejandro: Nu pot să spun că aș vrea să am o relație, pentru că eu nu sunt genul de persoană care visează să aibă o relație cu o persoană care este frumoasă, dar pe care nu o cunosc. Însă, dacă ar trebui să aleg o vedetă cu care mi-ar plăcea să am „ceva”, aleasa mea ar fi SHAKIRA.

Apropo.ro: De ce ai părăsit trupa Mandinga?

Alejandro: În primul rând eu nu văd că am părăsit trupa, a fost vorba despre o colaborare care a ajuns la sfârșit, la fel cum se începe o relație și nu mereu durează toată viața, e cam acelșsi lucru. Evident relațiile noastre personale sunt bune în continuare, nu s-a schimbat nimic între noi, dar m-am gândit pur și simplu că era momentul meu să merg pe cont propriu și în fiecare zi îmi demonstrez că aveam dreptate 100%.

Apropo.ro: Crezi că vei avea mai mult succes fără ei?

Alejandro: Nu cred. AȘA E! Există cineva care poate să spună că este mai bine să stai acasă la părinții tăi, decât să îți cumperi casa ta proprie? E la fel. În Mandinga eu făceam parte dintr-o echipă, și m-am bucurat destul de mult, dar acum eu am propia echipă.

Apropo.ro: Cu ce artist ți-ai dori să faci un duet?

Alejandro: Cu mulți. Cu Alejandro Sanz, Luis Miguel, Brian Mcknight, Stevie Wonder, Alicia Keys, etc.

Apropo.ro: Ce te sperie cel mai mult?

Alejandro: Nimic. Nu sunt fricos, nu mi-e frică de niciun animal în particular, nu sunt superstițios, nu mi-e frică de moarte pentru că știu că se va întâmpla într-o zi și asta este legea firii, ce să facem?! Probabil să mă trezesc într-o zi și să primesc o veste proastă cum că s-a întâmplat ceva cu mama mea, frații mei, tatăl meu, oamenii pe care îi iubesc, dar încerc să nu mă gândesc la lucrurile astea.