Alessandro Safina, indragostit de Nadia Comaneci

Apropo.ro / 03.09.2009, 20:14
Tenorul italian Alessandro Safina a facut, in adolescenta, o pasiune arzatoare pentru Nadia Comaneci.

Considerat de mii de femei un barbat extrem de sexy, tenorul italian Alessandro Safina a facut, in adolescenta, o pasiune arzatoare pentru Nadia Comaneci.

"Eram atat de indragostit de Nadia, incat daca as fi intalnit-o, as fi ramas fara respiratie ", marturisea de curand Alessandro unor prieteni apropiati.

"M-a cucerit in timpul transmisiunilor de la Jocurile Olimpice de la Montreal din 1976. Nadia m-a impresionat cu executiile ei perfecte, era stralucitoare, eleganta si puternica, un star absolut.

Incepand de-atunci, asteptam cu nerabdare orice competitie internationala de gimnastica ce se transmitea la televizor, in speranta ca voi reusi sa o mai vad pe Nadia. Abia intr-un tarziu au priceput si parintii mei de unde a dobandit baiatul lor de 14 ani asa o pasiune pentru gimnastica", spune Alessandro zambind strengareste.

Desi a colindat lumea in lung si-n lat, fermecatorul Alessandro Safina nu a avut ocazia sa o cunoasca, personal, pe Nadia, dar este de parere ca "nu este timpul pierdut" .

Alessandro Safina va sustine al doilea concert in Romania la Sala Palatului din Bucuresti, pe 2 noiembrie 2009, informeaza organizatorii evenimentului, Blue Music.

Alessandro Safina

Alessandro Safina

Dupa ultima vizita de productie intreprinsa la Bucuresti saptamana aceasta, staff-ul managerial al artistului si organizatorul Blue Music au hotarat ca o locatie acoperita este mult mai potrivita pentru mult asteptata reprezentatie a artistului.

Toate biletele achizitionate pana in prezent raman valabile, urmand a fi preschimbate la intrare cu bilete aferente Salii Palatului sau in avans, la punctele de achizitionare a biletelor, incepand de saptamana viitoare.

Persoanele care nu pot participa la noua data, pot solicita rambursarea la punctele de vanzare de unde au achizitionat biletele, pana la data de 2 octombrie.

Biletele costa 80 ron, 120 ron si 200 ron si sunt disponibile in retelele magazinelor Diverta si Eventim (Germanos, Carturesti, Vodafone), la Sala Palatului si magazinul Muzica, dar si online pe www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.blt.ro, www.vreaubilet.ro, www.ticketpoint.ro si www.eventim.ro.

Alessandro Safina

Alessandro Safina

Blue Music a pregatit pentru fani un pachet special Meet&Greet Experience, ce ofera inedita oportunitate de a-l intalnii personal pe Alessandro in culise, inainte de inceperea concertului.

"Fanii sunt neasteptat de dornici sa-l cunoasca personal pe Alessandro, iar biletele Meet&Greet se epuizeaza cu repeziciune”.

Alessandro Safina – Luna

Alessandro Safina – Luna de pe tare.ro