Alessandro Safina ne va incanta cu vocea lui!

Apropo.ro / 07.04.2008, 13:21
Alessandro Safina ne va incanta cu vocea lui!
Alessandro Safina va sustine un concert la Sala Palatului din Bucuresti, pe data de 6 iunie. Biletele costa intre 50 si 160 de lei.

Muzicianul Alessandro Safina va sustine un concert la Sala Palatului din Bucuresti, pe data de 6 iunie 2008, de la ora 19:00.

Biletele costa 50, 70, 100, 120 sau 160 de lei, in functie de locul din sala.

Acestea se gasesc la Sala Palatului, Magazinul Muzica, Flanco Orhideea si Dorobanti, Flamingo Unirii si Music Shop sau online pe Bilet.ro!

In 1999, calitatile vocale exceptionale ale lui Alessandro l-au adus in atentia renumitului pianist si compozitor Romano Musumarra (a scris pentru Celine Dion, Ray Charles, Luciano Pavarotti s.a.), astfel debutand o colaborare prolifica, ce a implinit visul lui Alessandro de a crea ceea ce el numeste “opera pop pentru suflet”.

Impunerea definitiva a venit in noiembrie 2000, atunci cand a lansat hit-single-ul “LUNA”, ce a petrecut 14 saptamani pe locul 1 al topurilor europene.

Au urmat nenumarate concerte si aparitii in spectacole televizate in Olanda, SUA, Brazilia, Taiwan, Franta, Canada, Coreea, Marea Britania.

Colaborarile muzicale ale lui Alessandro l-au introdus in elita scenei mondiale: Elton John, Jose Carreras si Rod Stewart sunt cateva din superstarurile cu care a inregistrat pana in prezent.

A evoluat alaturi de cunoscuta soprana Katia Ricciarelli in Boema, dar si in Elixirul dragostei, Barbierul din Sevilla, Traviata.

In 2001, Safina si-a adus aportul si la coloana sonora a filmului Moulin Rouge, interpretand in duet cu Ewan McGregor melodia compusa de Elton John, “Your Song”.

S-a aflat pentru prima data in fata audientei americane in acelasi an, printr-o ampla transmisiune live la PBS a concertului intitulat Alessandro Safina-Only You, dintr-o locatie magnifica, amfiteatrul grecesc din Taormina, Sicilia. Spectacolul face parte dintr-o serie de succes a televiziuni americane, Great Performances si a fost lansat si pe DVD.

Alessandro Safina a debutat la televiziunea britanica in cadrul spectacolului anual londonez Royal Variety Show, gazduit de Sir Elton John si avand-o in public pe insasi regina Elisabeta.

Sarmantul Alessandro Safina a fost deseori asemuit la infatisare cu starul de cinema George Clooney, iar sex-appealul nativ i-a adus si un loc in topul celor mai frumosi 50 de barbati ai anului 2002, desemnati de faimoasa revista People.

Anul 2002 ii reuneste pe Alessandro, Sir Elton John si David Beckham la filmarea videoclipului “Your Song”, ce a sustinut campania de strangere de fonduri Sport Relief.

Alessandro Safina