Alessia, fiica lui Ilie Năstase, actriță în filmul „Ho Ho Ho 2: O loterie de familie” (Video)

Apropo.ro / 14.11.2012, 14:30
Alessia, fiica lui Ilie Năstase, actriță în filmul
Alessia Năstase, fiica tenismanului Ilie Năstase, va debuta ca actriță în filmul "Ho Ho Ho 2: O loterie de familie", care va avea premiera pe marile ecrane românești pe 23 noiembrie.

În filmul „Ho Ho Ho 2: O loterie de familie”, Alessia Năstase o va interpreta pe Anca, o fetiță extrem de prietenoasă și ascultătoare.

Alessia Nastase a petrecut două zile pe platourile de filmare a comediei „Ho Ho Ho 2 – O Loterie de familie”, care pentru ea au fost mai mult distracție, un test de talent pe care l-a trecut. „Nu m-am decis dacă vreau să mă fac actriță când voi crește, dar cu siguranță mă voi gândi la asta„, a mărturisit micuța, conform MediaPro Distribution.

Cert este că, indiferent de cariera pe care o va îmbrățișa atunci când va fi mare, mama sa o va susține, Amalia Năstase declarând despre rolul fiicei ei în „Ho Ho Ho2: O loterie de familie” următoarele: „Am emoții pentru debutul cinematografic al Alessiei și știu că și-a dat seama că în spatele unui rol stă foarte multă muncă. Dacă va dori să continue să fie actriță, o voi sprijini din tot sufletul„.

Alessia Nastase va debuta pe 23 noiembrie pe marile ecrane în „Ho Ho Ho 2: O loterie de familie”, alături de Andreea Marin Bănică, Dragoș Bucur, Gheorghe Visu, Dana Rogoz, Lucian Ifrim și Mirela Oprișor. Patricia Poslușnic, David Petcu și Dennis Christian Caracăș sunt tinerii actori care, alături de Alessia Năstase, completează cu succes distribuția filmului.

Citește mai multe detalii despre debutul ca actriță al Alessiei Năstase, pe Mediafax.ro