Alessia lansează clipul piesei #influencer

Apropo.ro / 26.03.2019, 13:51
Alessia lansează clipul piesei #influencer
A trecut printr-o perioada mai dificila, din cauza unor probleme de sanatate, si a fost nerabdatoare sa pregateasca lansarea unui nou single pe care il asteapta de mult! Alessia a pus la cale #influencer, cea mai noua piesa a ei, care beneficiaza si de un videoclip pe masura.

Transformata total, cu un look mai ceva ca artistii de afara, Alessia se regaseste de minune in noul sau proiect muzical. Indrazneata si dezinvolta, sexy si „rea”, cu o silueta de invidiat, un zambet de milioane si o atitudine pe masura, cantareata spera sa dea lovitura cu #influencer! Ce mesaj transmite Alessia, aflati imediat ce dati play pe #influencer!

„Piesa este una care ma reprezinta in totalitate, ideea de #influencer ii apartine Theei, cea care a si compus-o de altfel, in ea vorbesc despre felul meu de a fi, despre faptul ca eu asta sunt si nu ma intereseaza ce spun altii, am crescut in “cartier” si nu mai vreau sa ascund asta doar pentru a fi pe placul societatii in care traim! De-a lungul anilor am strans foarte multe frustrari din cauza ca am fost nevoita sa fac compromisuri din punct de vedere muzical, sa cant diferite piese care nu ma reprezentau doar pentru ca “or sa prinda” si usor usor am inceput sa imi pierd identitatea ca si artist! Timpul petrecut cu fiul meu departe de industrie m-a ajutat sa ma regasesc si sa pornesc pe un drum nou exact asa cum simt, sa nu ma mai gandesc la “daca o sa prinda” cand fac o piesa, sa o fac din suflet si atat. Asa a fost conceputa #influencer, o piesa indrazneata! Imi doresc ca toata lumea sa se simta un influencer cand o asculta pentru ca fiecare dintre noi este un influencer in cercul de prieteni. Am lucrat cu o adevarata echipa de profesionisti la acest clip, ideile de baza imi apartin in totalitate, ele fiind duse la cel mai inalt nivel de catre fiecare om din echipa!”, povesteste Alessia.