Alessia lansează piesa „Vorbe letale”, în colaborare cu Pavel Stratan

De: Dragos Tanase / 22.03.2014, 16:00
Alessia lansează piesa
Dacă pentru Alessia "Vorbe letale" este prima colaborare, Pavel Stratan a fost implicat în mai multe featuring-uri, printre care cel cu Anna Lesko, pentru hit-ul "Leagănă barca", sau cu Jorge, pentru "Geamantan".

„Între mine și Pavel s-a creat imediat o conexiune și am lucrat foarte bine împreună. Pavel Stratan este un artist complet, un compozitor și interpret desăvârșit, cu un talent unic. Mă bucur că am avut ocazia să lucrez cu una dintre cele mai bune voce masculine, în opinia mea. Și mai mult, m-am bucurat să aflu că sunt artistă preferată a Cleopatrei Stratan. Am fost impresionată când Cleopatra a scris într-un proiect pentru școală că ceea ce fac eu o inspiră. Sper că și pe voi să vă inspire piesa > și să găsiți cuvintele potrivite pentru a face lucrurile să funcționeze într-o relație”, declară Alessia.

Pentru că distracție și pentru că informație! Noi te placem, tu ne PLACI?

Compus de către Pavel Stratan, alături de Bros Project și Alessia, „Vorbe letale” este al treilea single cu versuri în limba română pentru Alessia, după „Plouă” și „Hacker de sentimente”.

„De când am auzit primele acorduri, mi-a plăcut piesa și am început să lucrez la ea. Vestea bună a venit când am fost anunțat că voi colabora cu Alessia. Îmi plac foarte mult cele două piese ale ei. La fel ca și mie, îi plac jocurile de cuvinte și are o voce superbă, ce nu poate fi confundată. La capitolul >, ce să mai spun, de fapt dacă nu eram însurat, aș fi spus mai multe. A da, mai are și două dansatoare, la fel de drăguțe, abia aștept filmarea clipului. Iar băieții care au făcut instrumentalul sunt foarte talentați, poate mă grăbesc să spun, dar astăzi deja am început să lucrez la o altă piesă, semnată tot de ei. De aici încolo veți auzi lucruri bune și tot mai des despre acești băieți tineri și talentați”, a completat Pavel Stratan.

Alessia și Pavel Stratan vor filma, în curând, videoclipul piesei „Vorbe letale”, produs de Red Clover Media și Cat Music.