Alessia s-a făcut “Fată Rea”, pentru noul ei videoclip

De: Cătălina Matei / 19.08.2014, 11:12
Alessia s-a făcut “Fată Rea”, pentru noul ei videoclip
Alessia este o artistă cu atitudine şi nonconformistă de fel, cu fiecare videoclip al ei încercând să aducă ceva nou. Dacă până acum am văzut-o rănită de un “Hacker de sentimente” cu “Vorbe letale” cântând “Ploua”, acum Alessia şi-a schimbat atitudinea şi a devenit “Fată Rea”.

Noul ei single, “Fată Rea”, va fi lansat odată cu videoclipul şi a fost compus în Tabăra de Muzică de la Alba Iulia, de Cristian Tarcea şi Alin Radu, de producţie ocupându-se iRonic împreună cu echipa de producători de laDeMoga Music.

Regizat de Alin Surdu, fiind o producţie Red Clover Media, clipul o înfăţişează pe Alessia în ipostaza de fată rea, care încearcă să-l ademenească pe băiatul bun.

“Toamna aceasta se poartă fetele rele, fetele cu atitudine, care ştiu ce vor şi nu le e teamă să ceară ce li se cuvine. Un sfat pentru băieţi, cum spune şi piesa: >, adică lăsaţi-vă conduşi de fete şi urmaţi-le pentru că ele ştiu cel mai bine cum să facă să meargă lucrurile într-o relaţie”, a spus Alessia.

Alessia s-a implicat mai mult ca oricând în producerea acestui clip şi a ales să lucreze cu cei mai buni oameni.

„O fată este rea prin atitudine, look, dar şi mişcări, aşa că Rareş Ene s-a ocupat de coregrafie, iar de styling s-a ocupat Alexandru Simedru, tranformându-mă într-o > veritabilă. În plus, unei fete rele nu-i lipsesc accesorile unice”, a completat Alessia, care a precizat că a apelat la un magazin de specialitate.

Videoclipul a fost filmat pe cromă, urmând să fie adăugate diferite efecte de post-productie.

Cele mai incitante poze de la filmări le găsiţi pe fb.com/AlessiaOfficial, iar o parte din piesă poate fi ascultată pe contul de Instagram al artistei http://instagram.com/alessiaofficial.