Alex Bălan şi Cristian Voicu se întrec în finala „Chefi la cuţite”

De: Cătălina Matei / 15.11.2016, 13:00
Alex Bălan şi Cristian Voicu se întrec în finala „Chefi la cuţite”
Marţi, 15 noiembrie, de la 20.30, Antena 1 difuzeaza finala celui de-al doilea sezon „Chefi la cuţite”. Ediţia aduce şi o premieră, pentru că numai doi finalişti se vor întrece azi în bucătărie pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro. Alex Bălan din echipa roşie condusă de chef Bontea şi Cristian Voicu din echipa gri condusă de chef Dumitrescu sunt cei doi finalişti ai sezonului, în vreme ce echipa neagră a lui chef Scărlătescu nu are sezonul acesta niciun reprezentant în finală.

 Seara de luni a adus la „Chefi la cuţite” ultimele probe eliminatorii şi alegerea celor doi finalişti. După ce au gătit alături de cei dragi – soţi, soţii sau mame – şi după ce şi-au aşezat în farfurie autograful culinar, semifinaliştii au aşteptat decizia celor trei chefi cu sufletul la gură. Juraţii au degustat şi au punctat: unele dintre dish-uri au fost de-a dreptul spectaculoase şi i-au făcut pe chefi să exclame de uimire şi plăcere, în vreme ce altele au fost aspru depunctate. „Am notat cu doi farfuria ta”, i-a spus trist chef Scărlătescu lui Robert, singurul concurent din echipa sa ajuns până aici. Seara s-a încheiat cu o premieră: finala care se joacă azi are numai doi reprezentanţi, Alex şi Cristian, care, alături de chefii lor, au primit vestea cu o bucurie de nestăpânit.

 Semifinala „Chefi la cuţite” a fost lider de piaţă luni seara la Antena 1, astfel că în minutul de maximă audienţă de la 22.14 show-ul obţinea pe publicul comercial un vârf de audienţă de 13,7 puncte de rating şi 32,7 % cota de piaţă, aproape dublu faţă de următorul clasat, Pro Tv, care avea tot atunci 7,8 puncte de rating şi 18,7 % cota de piaţă. În intervalul orar 20.32-23.32, „Chefi la cuţite” a fost lider de audienţă cu o medie pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani de 10,5 puncte de rating şi 27,1 % cota de piaţă, în timp ce pe locul secund se clasa Pro Tv cu 8 puncte de rating şi 20,8 % cota de piaţă. La oraşe Antena 1 a condus cu o medie de 8,6 puncte de rating şi 19 procente din cota de piaţă, locul doi fiind adjudecat de Kanal D cu o medie de 7,6 puncte de rating şi 16,8 % cota de piaţă.

 Azi de la 20.30 se joacă marea finală „Chefi la cuţite” între Alex Bălan şi Cristian Voicu, roşu versus gri, Bontea versus Dumitrescu. Cine pleacă acasă învingător şi cu premiul de 30.000 de euro rămâne de văzut în seara aceasta la Antena 1, după Observator Special.