Alex Conu dezvaluie secretele fotografiei de moda

Apropo.ro / 11.06.2009, 15:00
Alex Conu dezvaluie secretele fotografiei de moda
Alex Conu vorbeste despre secretele fotografiei de moda si despre ce ascund pictorialele din paginile revistelor glossy.

"Profesionistii modei" revin, iar in cadrul celei de-a doua intalniri, Alex Conu, fotograf independent, va discuta despre secretele fotografiei de moda si despre ce se ascunde in spatele pictorialelor din paginile revistelor glossy.

V-ati intrebat vreodata cum reusesc fotografii de moda sa surprinda, din punct de vedere estetic, unghiurile forte ale unui manechin? Sau, in ce masura viziunea fotografului influenteaza rezultatul final al pictorialului de moda?

Sambata, 13  iunie,  incepand cu ora 18.00, sunteti invitati la Galeria Ceramica 7, din Hanul cu Tei (zona Lipscani), pentru a afla raspunsul la aceasta intrebare si la multe altele.

Alex Conu, fotograf independent, specializat in fotografia de moda, este absolvent al Institutului de Fotografie din New York. Pe parcursul carierei sale a colaborat cu numeroase reviste pentru femei, print sau online, printre care Beau Monde, The One si Stiletto.ro.

Artistul a realizat fotografii de colectie pentru Maria Lucia Hohan, sau Ludmila Corlateanu, printre altele si, de asemenea, a realizat calendarul "Baneasa shopping city 2008". Pe langa fotografia de moda, Alex Conu practica astrografia si este atat coordonatorul Comisiei Foto a SARM (Societatea Astronomica Romana de Meteori), cat si membru in juriul Concursului National “Astrofoto”.

Â