Alex si Suie Paparude vor fi VJ la MTV

De: Dragos Tanase / 19.02.2008, 12:38
Alex prezinta "Hitlist Romania", pe 19 februarie, iar Suie Paparude prezinta editia din 22 februarie a "Dance Floor Chart'''', de la ora 21.00.

Marti, 19 februarie, de la ora 21.00, are loc un dublu debut: MTV “inaugureaza” o noua emisiune, “Hitlist Romania”, cu Alex Velea, castigatorul ultimei editii a show-ului “Dansez pentru tine”, pe post de prezentator!

Fiind pasionat de muzica, propunerea de a prezenta prima editie a topului “Hitlist Romania” l-a bucurat peste masura pe Alex, care a promis sa comenteze cat mai multe din piesele difuzate.

“Sunt incantat de propunerea pe care mi-au facut-o cei de la MTV, mai ales ca tipul emisiunii se potriveste foarte bine varstei mele iar MTV este unul din posturile mele preferate. Marti am ocazia sa apar in fata publicului si in alta postura, cea de VJ MTV”, a povestit artistul.

Suie Paparude prezinta Dance Floor Chart!

Trupa Suie Paparude prezinta la MTV editia din 22 februarie a emisiunii “Dance Floor Chart’!

De la ora 21.00, cei trei membri ai trupei vor prezenta si vor comenta clasamentul celor mai fierbinti piese din cluburi.

Dupa succesul obtinut cu lansarea celui de-al 7-lea disc, intitulat “A fost o data ca niciodata’’, “Paparudele electronice romanesti” vin la MTV sa incante publicul cu DFC (Dance Floor Chart), unul dintre putinele topuri in care artistii romani, deja recunoscuti pe piata internationala, se lupta de la egal la egal cu DJ-ii consacrati din intreaga lume.

Timp de o ora, Suie Paparude sunt invitatii speciali MTV, impartasind fanilor preferintele lor electro si techno.

.