Alex Vasilache îşi aduce motocicleta, un Kawasaki Vulcan, pe scena de la “Te cunosc de undeva!”

De: Alexandra Necsoiu / 21.04.2017, 12:47
Alex Vasilache îşi aduce motocicleta, un Kawasaki Vulcan, pe scena de la “Te cunosc de undeva!”
Sâmbătă, 22 aprilie, la “Te cunosc de undeva!”, Alex Vasilache îşi va aduce pe scenă motocicleta, “o bestie roşie de 1.500 metri cubi”, pentru momentul în care se va transforma în Nikos Vertis, unul dintre cei mai de succes interpreţi greci.

Este un Kawasaki Vulcan, de 1500 cmc. Nu are mulţi cai şi nici o tehnologie de ultimă oră, dar e o motocicletă frumoasă, cu personalitate. M-am întâlnit cu „roşcata” anul trecut, pe 1 decembrie, şi a fost dragoste la prima vedere”, spune Alex.

Concurentul de la “Te cunosc de undeva!” face parte dintr-un club de motociclişti alături de care iese uneori la plimbare, prin ţară. “Motocicliştii sunt o comunitate destul de unită. Ne salutăm pe drum şi ne ajutăm când e nevoie. Aşa mi s-a întâmplat, de exemplu, şi mie înainte să urc pe scenă, când colegii motociclişti din echipa de filmare m-au ajutat să îmi repar stopul care nu mai mergea. Uneori ies la plimbare cu colegii din clubul din care fac parte, dar e un pic mai greu, pentru că  week-end-urile sunt destul de ocupate cu concertele”, continuă el.

Solistul trupei Jukebox şi-a cumpărat prima motocicletă acum nouă ani. “Era o motocicletă „corectă”, cu ABS şi o herghelie de căluţi putere ascunşi în patru cilindri, un naked, deşi toată viaţa visasem la o motocicletă clasică, un „chopper” cum îi zice în popor. Între timp, am vândut-o. Acum, aş vrea să-mi cumpăr şi o motocicletă cu ataş”, mai spune el.

Alex spune că a visat dintotdeauna la motociclete, însă nu este un vitezoman. “Mă atrage mai mult senzaţia de libertate pe care ţi-o dă mersul pe două roţi şi mai puţin viteza”, continuă el.

Cine se va încumeta să urce, pe scenă, pe motocicleta lui Alex Vasilache, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 20.00, într-o nouă ediţie a show-ului “Te cunosc de undeva!”.

Tags: