Alex Velea a găsit numele perfect pentru copilul pe care o să-l aibă cu Antonia!

Apropo.ro / 20.08.2014, 11:44
Alex Velea a găsit numele perfect pentru copilul pe care o să-l aibă cu Antonia!
Fericit, nevoie mare! Aşa este acum Alex Velea, care peste câteva luni va deveni pentru prima oară tătic. Artistul s-a gândit deja la un nume pentru bebeluş.
Dacă are fetiţă, vrea s-o cheme Antonia, la fel ca pe iubita lui care îi va dărui un copil! Cântăreţul abia aşteaptă să-şi ţină bebeluşul în braţe şi se pregăteşte temeinic pentru rolul de tătic.
 
Cel mai important, pentru el, este ca nou venitul pe lume să fie în primul rând sănătos. Antonia şi Alex Velea nu ştiu încă dacă vor avea băieţel sau fetiţă.
 
Foto: Facebook
 
„Mi-am dorit un copil foarte, foarte mult. Nu mai contează ce o să fie. Îmi doresc să fie un copil sănătos. Vreau să facă tot ce îşi doreşte el. O să îl susţin în tot ce face. Dacă o să fie fetiţă o să o cheme Antonia. Alex Velea este o persoană educată. Nu aş dezamăgi-o pe mama mea. Dragostea alături de Antonia este firească, naturală şi adolescentină. Suntem nişte oameni normali. Oamenii încearcă să ne pună într-o lumină negativă. Noi suntem fericiţi şi asta contează în sufletul nostru”, a declarat Alex Velea la Pro Tv.
 
Antonia urmează să nască al doilea copil, undeva aproape de sfârşitul anului 2014. Artista mai are o fetiţă cu Vincenzo Castellano, pe Maya, pe care a născut-o în august 2010.
 
Antonia se află în plin proces de divorţ cu Vincenzo Castellano, bărbat cu care a avut o relaţie de patru ani, înainte de a se căsători în anul 2011.