Alex Velea, despre bucuria de a avea un copil cu Antonia: “Sunt cel mai fericit om de pe pământ!”

Apropo.ro / 25.07.2014, 14:44
Alex Velea, despre bucuria de a avea un copil cu Antonia: “Sunt cel mai fericit om de pe pământ!”
E oficial! Alex Velea şi Antonia vor deveni părinţi! Cântăreaţa este însărcinată în trei luni şi jumătate cu Alex Velea şi urmează să devină mămică pentru a doua oară. Cei doi artişti şi-au recunoscut public relaţia dar şi faptul că vor avea un copil şi s-au întrecut în declaraţii emoţionante pe pagina lor de Facebook.
 
După ce Antonia a anunţat că e gravidă, Velea şi-a “strigat” şi el fericirea pe binecunoscuta reţea de socializare. Artistul s-a declarat astfel cel mai fericit om de pe pământ!
 
Foto: Facebook
 
“Nu sunt multe de spus. Sunt cel mai fericit om de pe pământ. La fel şi Antonia. Împreună vom avea un copil. A fost un an foarte greu, şi am trecut prin multe momente delicate, momente care nici macar nu au fost create de noi. Nu voi face multe comentarii pe acest subiect. Repet: sunt foarte mândru şi bucuros că voi deveni tătic alături de femeia pe care o iubesc!
Vă mulţumesc tuturor celor care aţi fost alături de noi şi gândurile noastre frumoase merg către voi!
Toţi suntem foarte fericiţi! Vă pup şi vă iubesc!”, a spus Alex Velea.
 
Foto: Facebook
 
După ce în presă a aparut ştirea că este însărcinată, Antonia a postat imediat pe pagina ei oficială de Facebook următorul anunţ:
 
“Trăiesc o perioadă frumoasă în viaţa mea pe care îmi doresc să o împărtăşesc cu voi, fanii mei, cei care m-aţi susţinut necondiţionat până acum. Vă mulţumesc pentru tot! Am o veste care îmi bucură sufletul şi care mă face să simt multă iubire după o perioadă foarte dureroasă şi dificilă din viaţa mea. 
Sunt însărcinată, iar anul acesta, Alex şi cu mine vom deveni părinţi. Sunt foarte fericită şi imi doresc să simţiţi cu toţii cel puţin tot atâta fericire! Acest lucru nu schimbă cu nimic iubirea mea pentru Maya, este fetiţa mea pentru care voi face orice să o am lângă mine şi să îmi petrec tot timpul cu ea. Îmi doresc ca viaţa să îşi urmeze cursul firesc atât pentru mine, cât şi pentru Vincenzo, să îşi găsească liniştea şi fericirea şi să ajungem la o decizie înţeleaptă, de comun acord, în ceea ce o priveşte pe fetiţa noastră, Maya. Şi ea are dreptul la fericire alături de noi doi, părinţii ei şi vom decide împreună ce este mai bine pentru ea”.