Alex Velea face show in deshiderea turneului de baschet, in septembrie

Apropo.ro / 07.08.2009, 13:45
Alex Velea canta in deschiderea turneului de baschet "The Legends of The Black Top Tour Romania 09", din septembrie.

Alex Velea canta in deschiderea turneului de baschet "The Legends of The Black Top Tour Romania 09", ce are loc in luna septembrie.

Principalii protagonisti ai turneului sunt membrii echipei AND 1, in premiera in Romania, ce vor disputa meciuri in Cluj-Napoca, Sibiu si Bucuresti.

Cantaretul Alex Velea se declara un pasionat al acestui sport, el oferind o mica demonstratie sportiva in videoclipul "Selecta" al Andei Adam.

“A fost nevoie de cateva duble bune pentru cosul pe care l-am inscris in videoclip. Pustiul care apare la randul sau in videoclip a inscris din prima, de la centrul terenului. Consider ca pentru performante la nivelul acestui sport ai nevoie de mult talent”, mentioneaza artistul.

Desi declara ca nu-l ajuta foarte mult inaltimea pentru a practica acest sport si fiind fan declarat al body-building-ului, Alex nu pierde ocazia de a inscrie un cos in putinul sau timp liber, alaturi de prieteni din anturaj, la randul lor, iubitori de baschet. Familiarizat de mic cu cosul, datorita pasiunii insuflate de tatal sau, Alex Velea va fi de altfel invitatul special al acestui turneu, urmand a performa in deschiderea fiecarui meci: “Este o bucurie sa pot fi prezent la toate cele trei meciuri ale turneului – la Cluj , Sibiu si Bucuresti si promit show-uri la inaltime, asa cum merita acest eveniment. De aceea, chiar in acest moment pregatesc o coregrafie speciala alaturi de dansatorii mei”, adauga artistul.

 

Anda Adam – Selecta de pe tare.ro

 

Meciuri de baschet se vor disputa dupa cum urmeaza:

-  11 Septembrie la Sala Sporturilor "Horia Demian" din Cluj, impotriva selectionatei echipei de baschet U MOBITELCO CLUJ-NAPOCA;

12 Septembrie la Sala Transilvania din Sibiu, unde ii vor avea ca adversari pe fostii jucatori ai echipei de aur a Sibiului, constituiti in “LEGENDELE SIBIULUI”;

14 Septembrie la Sala Polivalenta din Bucuresti, ii vor avea rivali pe jucatorii echipelor CSA STEAUA-TURABO si RAPID BUCURESTI, formand echipa SELECTIONATA SECTOR 6.

alex velea

Componentii echipei AND 1 ce vor fi prezenti in Romania au participat la mari miscari ale streetball-ului, precum:

– The AND 1 Mixtape Tour ;

– Jocuri Video (NBA Street, NBA Ballers, NBA 2k, Street Hoops);

– Evenimente (ESPN City Slam Dunk, NBA All Star Games);

– Filme de televiziune (ESPN: Streeball, CrossOver, Semi-Pro);

– Diverse spoturi publicitare (Mountain Dew, NBA Allstar Games).

Biletele pot fi achizitionate de la Casa de Cultura a Studentilor, Sala "Horia Demian", Agentia Teatrului National – Cluj, Teatrul Gong din Sibiu, iar in Bucuresti la Magazinul FOR YOU din Calea Mosilor nr.205, Magazinul VreauBilet din Unirea Shopping Center et.2, si online prin www.re5pect.ro , www.5la5.ro, www.vreaubilet.ro , www.bilete.ro, preturile acestora fiind impartite pe categorie de loc : Cat. VIP – 120 RON, Cat.I – 90 RON, Cat. II – 70 RON si Cat. III – 50 RON.

afis