Alex Velea, flotări contra cronometru la radio (VIDEO)

De: Cătălina Matei / 03.10.2014, 15:35
Alex Velea, flotări contra cronometru la radio (VIDEO)
Invitat la matinalul Kiss FM, realizat de Sergiu şi Andrei, Alex Velea le-a demonstrat fanilor că poate face câteva zeci de flotări în mai puţin de un minut.

Artistul a declarat că poate face 50 de flotări în 30 de secunde, aşa că DJ-ii Kiss FM l-au rugat să le arate. Alex nu a stat pe gânduri şi s-a apucat de flotări chiar în faţa studioului şi chiar în timpul emisiei. Ba chiar şi-a permis să cânte în timpul demonstraţiei de fitness.

La doar 9 ani, Alex şi-a descoperit pasiunea pentru muzică, iar la 11 ani a devenit elev la Palatul Copiilor. La 16 ani a început să studieze canto clasic, timp de 4 ani.

După ce a câştigat emisiunea-concurs Star Factory la sfârşitul anului 2003 şi după participarea la Big Brother, Alex a colaborat cu Anna Lesko la o melodie de pe ediţia specială a albumului ei, “Pentru tine”. A urmat o colaborare cu Anda Adam pentru al doilea album solo al ei, “Confidenţial”.

Album său de debut, intutulat Yamasha a fost lansat în toamna anului 2006. Pentru acest album, Alex a colaborat cu Smiley, Puya, Marius Moga, Connect-R, Matteo şi Don Baxter.

În anul 2009, Velea a intrat în echipa de producţie a Radio Killer. În acelaşi an, Alex şi-a făcut şi debutul pe marile ecrane, în producţia cinematografică “Un film Simplu”, unde a interpretat un rol negativ.

În  2010 a scos hitul „Don’t say it’s over”, al cărui videoclip a avut o coregrafie ce a generat cel mai mare flashmob din România. Acesta a avut loc în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, în iunie 2010.

În 2011, a participat – de asemenea – la filmul „Naşa” , în rolul lui „Spânu”.

În aprilie 2012 a lansat piesa „Când noaptea vine” şi “Minim doi”. Tot în acest an, a câştigat premiul pentru „Best Pop” în cadrul premiilor Romanian Music Awards. De curând, Alex a mai bifat un rol în cariera cinematografică, cel din filmul “Selfie”.