Alex Velea, la un pas de divorț?! Ce îi va lăsa soției sale

Apropo.ro / 03.07.2013, 15:20
Alex Velea și Ana nu au divorțat, dar apropiații spun că există toate șansele ca artistul să facă acest pas.... pentru a fi cu Antonia.

Surse apropiate cântărețului Alex Velea susțin că acesta este în stare de orice pentru a avea o relație liberă cu Antonia. Astfel, Alex ar putea divorța de Ana, după trei ani de mariaj.

Ana si Alex

Ana și Alex Velea

S-a zvonit că după ce Antonia i-a dezvăluit socrului că îl iubește nespus de mult pe Velea, artistul caută o cale de ieșire, amiabilă, din relația cu actuala sa soție.

Se pare că Antonia și Alex Velea se iubesc și își doresc să formeze un cuplu împreună. Povestea de amor dintre cei doi durează de ceva vreme, fapt ce ar fi condus și la divorțul Antoniei de Vincenzo, alături de care are și un copil.

Italianul o suspecta pe cântăreață de o relație cu impresarul ei și al Innei, Lucian. Ca să afle adevărul, Vincenzo a angajat un om care să o urmărească pe artistă și așa ar fi descoperit cât de apropiată este de Alex Velea.

Alex si Antonia

Alex și Antonia

Potrivit cancan.ro, Alex și Ana ar fi negociat termenii divoțului și cum va fi făcut partajul. Astfel, cei doi ar fi stabilit de comun acord ca Ana să rămână cu apartamentul în care soții Velea au locuit în ultimii trei ani. Ana va rămâne și cu mașina pe care o conduce și pe care a primit-o cadou de la Alex.