Alex Velea lansează un nou single: „Străino”

De: Cristiana Trifu / 27.03.2018, 16:15
Alex Velea lansează un nou single: „Străino”
După ce s-a transformat într-un adevărat Latino Vero, Alex Velea revine cu o nouă piesă şi cu un videoclip.

Artistul  lansează primul single din acest an, „Străino”. Piesa „Străino” este  produsă în studiourile Golden Boy Society, unde artistul a creat un hub de creaţie muzicală, împreună cu baieţii lui de aur: Rashid, Mario Fresh, Lino, Jon Băiat Bun & Karie.

Alex Velea „Străino” 

„Melodia Străino redă dragostea la prima vedere. Este o piesă ritmată, care surprinde însă prin versurile sale modul în care o persoană necunoscută ajunge să devină familia ta şi totul datorită iubirii. M-am inspirat din poveştile mele atunci când am scris versurile acestei piese. Sper ca lumea să se regăsească în această poveste!”, povesteşte Alex Velea.
Videoclipul piesei a fost regizat de Alex Ceauşu şi filmat în două locaţii: Bucureşti şi Los Angeles, iar textul este scris de Alex şi de Theea Miculescu.
Alex Velea s-a făcut remarcat în industria muzicală datorită talentului său, fiind un artist complex şi complet. Timbrul său special, dar şi abilităţile de compozitor, la care se adaugă show-ul pe care îl face pe scenă şi felul în care dansează, au făcut de-a lungul timpului din Alex Velea unul dintre cei mai iubiţi artişti din România. Solistul a cucerit topurile muzicale cu piese precum „Doar ea”, „Secret”, „Când noaptea vine”, „Minim doi”, „E marfă tare” şi „Din vina ta”.