Alex Velea lanseaza”Partea a doua (Din vina ta)”

De: Nicoleta Nicolae / 18.11.2015, 14:00
Alex Velea lanseaza
Dupa o vara solicitanta, in care Alex Velea a lansat doua hituri, “Tiki Taka” si “Imi e dor” (cu Boier Bibescu), dar a facut si slalom printre concerte, activitati de promovare si evenimente diverse, si-a construit studioul si echipa, iata ca a venit si momentul mult-asteptat al lansarii piesei lui de suflet.

„Partea a doua (Din vina ta)” este un single in care a investit multe trairi amestecate, dupa cum povesteste Alex Velea, de la drama la bucurie, asteptare, dezamagire si speranta, iar inspiratia s-a materializat intr-un nou hit, despre care artistul marturiseste: “Partea a 2-a este o continuare fireasca a piesei “Din vina ta”. Deceptiile creeaza un impact puternic asupra sufletului, iar eu ma exteriorizez cel mai bine prin muzica. E un rezultat in care s-au implicat multe persoane, inclusiv cei doi coregrafi ai mei, Andrei Minea si Fofo – care este si producatorul piesei. Ii multumesc si lui Rashid pentru strofa lui criminala, cat si tuturor baietilor din Golden Boy Society, dar mai ales voua pentru ca ma apreciati si ma sustineti, declara Alex Velea.

Rashid, artistul de care pe Alex il leaga o veche prietenie si cu care colaboreaza si in concerte, joaca rolul de povestitor, atat pe piesa, cat si in videoclip.

Nici personajul feminin negativ nu lipseste, aparand si disparand ca o Fata Morgana, dupa bunul plac al regizorului Iulian Moga, cu care artistul a mai lucrat si pentru clipuri precum “Minim doi”, “E marfa tare”, “Defectul tau sunt eu” etc.