Alex Velea te ajută să-ţi găseşti jumătatea!

Apropo.ro / 27.09.2012, 14:47
Alex Velea te ajută să-ţi găseşti jumătatea!
Alex Velea s-a făcut prezentator. Artistul trece la “cârma” unei emisiuni tv, care începe din 7 octombrie, la Naţional TV.

Alex Velea şi Iulia Mladin (Miss Facebook 2010) îţi aduc, din 7 octombrie, de la ora 18.30, cel mai seducător joc al toamnei – „Cuplul perfect” – un super dating-show, la Naţional TV.
Cupidon modern, dar romantic irecuperabil (doar el ne-a cântat toată vara că „Dragostea se face în minim doi”!), Alex Velea te ajută să-ţi găseşti jumătatea perfectă, într-un show de top.
Tinerii care nu şi-au găsit încă jumătatea şi sunt activi pe reţelele de socializare la modă îşi pot căuta jumătatea în acest show. După ce vor fi atent verificaţi, concurenţii selectaţi vor participa, conform regulamentului, la concursul televizat. La finalul fiecărei ediţii se va alege un cuplu care va pleca într-un weekend pentru a se cunoşte mai bine şi a se defini ca pereche. Toate cuplurile formate de-a lungul ediţiilor vor participa la galele finale şi vor lupta pentru dobândirea unui trofeu şi a unui premiu important.