Alexandra & Alec au filmat primul lor videoclip, „La Cafea”! (poze)

Apropo.ro / 15.06.2009, 15:30
Sambata (13 iunie), Alexandra & Alec si-au filmat primul videoclip din cariera, "La cafea (Cum altfel)".

Sambata (13 iunie), Alexandra & Alec si-au filmat primul videoclip din cariera, "La cafea (Cum altfel)".

Dupa un an de concerte si incercari de-a ajunge la un sound curat in studiourile autohtone, cei doi au decis ca e timpul sa asocieze si o poveste muzicii lor.

"La Cafea a fost compusa in urma cu doi ani, o cantam de mult timp prin concerte si am observat ca este cea mai bine primita piesa", declara Alexandra & Alec.

"Ne-am gandit ca cel mai bun mod de-a o promova este cel clasic, printr-un videoclip. Intalnirea cu Bimus (n.r.: regizorul Valentin "Bimus" Sturzu) a venit exact la momentul potrivit, apoi totul s-a legat de la sine…", adauga cei doi.

Videoclipul a fost filmat pe parcursul a 16 ore, in trei locatii din Bucuresti: parcul Kiseleff, clubul Alive si un apartament din Bucuresti.

Povestea e simpla: o ceasca de cafea ce uneste trecutul si prezentul, realitatea si amintirile, diminetile cu ceata si drumurile urmate cu "dor de duca".

NU RATA GALERIA FOTO! (Foto: Cosmin Bararu)

La filmari a participat o echipa numeroasa Valentin “Bimus” Sturzu (regizor), Andrei Garici (producator), Marius Furduescu (bass), Rafael Olivera Sanchez (percutie), Cosmin Basa si Ionel Stanciu (cameramani), Ciprian Strugariu ~ Dynaphos (lumini), Andreea “Dada” Inankur (stilist), Simina Bradeanu (make-up artist) si Madalina Falcuta (hair stylist).

Alexandra a purtat tinute create de Ludmila Corlateanu si accesorii romantice marca Josephine si Creatibles. Cat despre incaltaminte, aceasta a fost asigurata de brand-ul Papucei.

Atmosfera de la filmari a fost foarte placuta, a fost "muzica si dragoste", cum ii place Alexandrei sa spuna.

Cei doi au fost inconjurati de prieteni, care i-au ajutat pe cei doi sa reziste cu zambetul pe buze pe parcursul orelor de filmare.

Cu toate ca sunt la prima experienta de acest gen, Alexandra si Alec au intrat imediat in rol si s-au comportat ca niste profesionisti.

Citeste mai multe pe Showbiz.ro!

Alexandra& Alec- "La cafea (Cum altfel)"- Live

La cafea (Cum altfel) de pe tare.ro