Alexandra & Alec va invita „La cafea” pe Apropo!

De: Mia Nicolescu / 13.08.2009, 11:40
Alexandra & Alec va invita
Alexandra & Alec au cantat ieri in Diverta Magheru si vor lansa primul lor videoclip, saptamana viitoare, pe Apropo.

Intr-un secol in care “Prea multa lume se gandeste la ce se vinde, la cum ar fi bine sa canti, cum ar fi bine sa te imbraci, la cum ar fi bine sa ma port”, asa cum declara Alec, trupa Alexandra & Alec promit sa ne incante cu muzica adevarata care ne va cuceri pe toti.

Muzica si voie buna a fost ieri la magazinul Diverta Magheru alaturi de solista Alexandra si chitaristul Alec, care formeaza un cuplu atat pe scena cat si in viata reala.

Cei doi au stat de vorba cu fanii si presa aflata de fata si au sustinut un mini-recital care a reusit sa fure un zambet tuturor celor veniti sa isi cumpere o carte.

Alexandra & Alec este o trupa care si-a castigat un loc in industria muzicala datorita promovarii pe internet, un lucru de care se poate spune ca sunt mandri.

La inceput au avut un target. Aveau 50 de oameni pe care trebuia sa ii adauge zilnic pe myspace.

Astfel, dimineata la cafea stateau si dadeau add la cate 50 de persoane, acestea primind cu dragoste mesajul si caldura transmise de cei doi artisti.

Alexandra & Alec au cantat pe 6 august la Oradea

Faptul ca nu apar pe sticla si nu fac bani pe care se ii invarta cu lopata nu i-a descurajat, dimpotriva ei sustin ca singurul lor scop este ca muzica lor sa ajunga la oameni.

Au fost oameni care ne-au zis ca au facut prima oara dragoste pe muzica noastra sau altii care au dansat la nunta pe o piesa mai veche, “Soarele meu”. Avem oameni care se trezesc cu “Beautiful life”. Sa fi in studio si sa vezi pe Twitter ca cineva scrie ““A fost o zi atat de naspa si am ascultat “Beautiful life” si parca ma simt un pic mai bine” iti da o energie de mai stai 12 ore in studio”, a declarat Alexandra.

Videoclipul apare pe Apropo, in premiera!

Saptamana viitoare trupa va lansa in premiera pe site-ul Apropo.ro primul videoclip din cariera la single-ul “La cafea”.Videoclipul a fost filmat sub indrumarea regizorului Valentin “Bimus” Sturzu.

Cat despre album, se pare ca acesta este planuit pentru anul care vine, album ce va contine 16 sonete din filmul “Frumoasa venetiana”.

Acestea vor fi puse pe muzica cu ajutorul domnului Florian Chelu Madeva, fondatorul Rock Filarmonicii din Oradea.

Le uram mult succes in drumul pe care l-au ales si asteptam videoclipul si albumul!

 

La cafea (Cum altfel) de pe tare.ro