Alexandra Bădoi: Afrodita din maternitate!

De: Nicoleta Nicolae / 13.11.2012, 10:37
Alexandra Bădoi: Afrodita din maternitate!
Alexandra e un ”om frumos” care, atunci când nu prezintă vremea la Antena 1, cântă şi compune muzică. Până să ne dăm cu părerea despre acestă latură a Alexandrei, propun să aflăm cum se simte în pielea ei şi cum se îngrijeşte.

– Ştiu că la un moment dat ai cochetat şi cu muzica. Ai renunţat la partea asta a vieţii tale?
Nu am renunţat şi cred că nu voi renunţa niciodată. Imi place foarte mult să prezint rubrica „Meteo”, dar simt că muzica este cea care dă sens vieţii sale. Prin urmare, puţinul timp liber pe care îl am îl dedic aproape în totalitate muzicii.
Acasă ori la studio, cânt, compun şi am colaborări în derulare cu producători şi DJ din Olanda, Germania, Anglia, Rusia, Moldova şi Statele Unite ale Americii. După lansarea videoclipului meu, pentru piesa „Cold Shower”, şi a melodiei „Love My World”, anul trecut, pe 6 decembrie (chiar de ziua mea!), nu am vrut să mă grăbesc. Din respect pentru fanii mei, nu am vrut să apar cu un proiect care să nu mă mulţumească. Aştept şi eu cu nerăbdare ca melodiile mele să fie gata, îmi doresc ca până la sfârşitul acestui an să lansez o nouă piesă şi sper ca fanii muzicii trance să fie încântaţi de noile mele colaborări.

– Cine şi în ce context ţi-a admirat pentru prima oară frumuseţea?
Părinţii mei mi-au spus că, imediat după naştere, asistenta medicală care avea grijă de mine şi de mama mea începuse să mă alinte „Afrodita”. Au mai fost persoane care îmi ziceau că sunt frumoasă, în copilărie, însă nu le prea luam în seamă, pentru că, până la urmă, toţi copiii sunt frumoşi. Nici mai târziu nu m-am crezut vreo frumuseţe, însă acum câţiva ani, un prieten drag a început să-mi spună „Om Frumos”. Mi-a plăcut expresia, pentru că nu făcea referire doar la aspectul fizic. Ce-i drept, mi-ar plăcea ca toţi cei care mă cunosc să mă considere aşa.

Alexandra Badoi

– Cum îţi întreţii frumuseţea?
Am câteva reguli de îngrijire pe care încerc să nu le încalc niciodată. Din cauza programului, sunt nevoită să stau mult timp cu machiaj intens (de televiziune) pe faţă, aşa că atunci când ajung acasă îmi curăţ cât pot de bine tenul şi apoi folosesc crema hidratantă pentru faţă şi pentru corp. In timpul liber, evit să mă machiez, pentru a lăsa tenul să respire. Nu am ţinut diete niciodată, însă încerc să nu fac excese alimentare. Recunosc, sunt o fană a dulciurilor şi a produselor de patiserie, dar, ca să compensez, atunci când consum astfel de alimente, ajung negreşit la sală sau la piscină. Duşă mine, frumuseţea înseamnă echilibru, odihnă şi respect faţă de tine însăţi.

– Ai un produs cosmetic de care eşti dependentă?
Sunt dependentă de crema hidratantă şi de demachiant. Iar în geantă am mereu cu mine o cremă, un ruj şi un mini-parfum.

– Eşti adepta măştilor naturale?
Prefer măştile naturale. Nu am timp să-mi prepar eu tot felul de minuni acasă, însă am norocul ca fetele de la Butterfly Beauty Center (salonul a cărui imagine sunt) să ştie ce am nevoie.

– In ce condiţii ai apela la operaţiile estetice?
Aş apela la operaţii estetice doar dacă, Doamne Fereşte, aş avea o problema medicală! Dar cine ştie?! Când voi fi mai în vârstă, poate îmi voi schimba părerea.

Parintii Alexandrei Badoi

– Ce n-ai face niciodată pentru frumuseţe?
N-aş cheltui niciodată o avere pentru frumuseţe şi nu aş încerca să mă transform în altcineva. Eu sunt eu. Am calităţile, defectele, particularităţile mele. Ideal ar fi să pot scoate în evidenţă frumuseţea mea interioară şi exterioară, nu să apelez la tot felul de metode pentru a arăta ca Angelina Jolie, Jennifer Lopez sau ca alte dive de la Hollywood, aşa cum obişnuiesc unele femei s-o facă.

– Care e cel mai important sfat primit de la mama ta?
De la mama mea am învăţat că zâmbetul sincer, sufletul frumos şi conştiinţa împăcată sunt adevăratele calităţi pe care ar trebui să le am mereu.

Nicoleta Nicolae