Alexandra Bădoi crede în Moş Crăciun

Apropo.ro / 26.12.2012, 09:00
Alexandra Bădoi crede în Moş Crăciun
De Crăciun, vedeta Antena 1 şi cântăreaţa Alexandra Bădoi s-a gândit să le facă o surpriză de Sărbători prietenilor săi de pe pagina ei de Facebook, încântându-i nu numai cu un cover după faimosul hit de sezon, “Santa Baby”, cât şi cu un videoclip pe măsură!

Alexandra Badoi

Într-un cadru de poveste, la Carol Parc Hotel, îmbrăcată într-o rochie roşie sexy, de Crăciuniţă, Alexandra a înregistrat propria versiune a hitului care-i aparţine legendei soul Eartha Kitt – şi care a fost cântat în trecut de staruri precum Marilyn Monroe, Madonna ori Kylie Minogue – publicându-l pe Facebook şi pe canalul său oficial de YouTube.

Alexandra Badoi

Alexandra le-a făcut un dar frumos şi inspirat prietenilor săi din mediul virtual, dar oare ce-şi doreşte ea să-i aducă Moşul?
„Eu cred în Moş Crăciun, în acel Moş care nu aduce daruri materiale, ci care, după faptele fiecărui om, îi oferă valori nepreţuite…Aşa că anul acesta eu mi-aş dori să primesc în dar multă sănătate, fericire şi putere de muncă, să îmi pot astfel îndeplini toate visurile. Şi mi-ar plăcea ca Moşul să fie la fel de darnic cu toţi cei dragi mie”, spune prezentatoarea TV şi cântăreaţa care, pe 6 decembrie, a împlinit 24 de ani.