Alexandra Bădoi i-a dăruit lui Armin Van Buuren cozonaci, ţuică şi un clop maramureşan

Apropo.ro / 10.11.2014, 12:54
Alexandra Bădoi i-a dăruit lui Armin Van Buuren cozonaci, ţuică şi un clop maramureşan
Aflat week-endul acesta în România pentru un concert mult aşteptat, Armin Van Buuren i-a acordat Alexandrei Bădoi un interviu în exclusivitate.
Celebrul DJ a vorbit pentru Observator despre viaţa sa, despre concertele care îl poartă prin lumea întreagă, despre nominalizările la Grammy şi titlul de cel mai bun DJ din lume pe care şi l-a adjudecat de nu mai puţin de cinci ori. ”Iubesc România, de fapt România este una dintre primele ţări în care am avut spectacole şi fanii de aici sunt uimitori”, i-a mărturisit el Alexandrei Bădoi, care la finalul interviului i-a oferit cunoscutului DJ cozonaci româneşti, ţuică, un instrument muzical şi un clop maramureşan care să-i amintească de România. 
 
 
 
 
Ea însăşi cântăreaţă de muzică trance, Alexandra a primit şi cuvinte de laudă din partea lui Van Buuren: ”Ştiu că eşti o cântăreaţă foarte bună, ai multe colaborări cu nume mari”, i-a spus Van Buuren Alexandrei Bădoi, fără să excludă o colaborare cu aceasta.
 
Prezentatoarea rubricii Meteo de la Observator a mărturisit încântată că în cadrul concertului pe care DJ-ul l-a susţinut sâmbătă seară în Bucureşti a avut parte şi de o surpriză: ”Pentru mine cel mai frumos moment a fost cand Armin Van Buuren a mixat melodia mea, „Goodbye” (feat. Andrew Rayel). A fost un sentiment extrem de plăcut”, a spus Alexandra, care este şi prima cântăreaţă din România prezentă pe una dintre compilaţiile anuale ale lui Van Buuren.