Alexandra Bădoi va cânta alături de artişti renumiţi ai muzicii electronice

Apropo.ro / 04.10.2014, 10:00
Alexandra Bădoi va cânta alături de artişti renumiţi ai muzicii electronice
Arenele Romane găzduiesc în această seară un eveniment foarte aşteptat de fanii muzicii electronice.
 
Pentru a doua oară în acest an, Armada Night revine în România cu al său concept LIVE (show nu doar cu DJ-i, ci şi cu vocalişti) şi îi aduce în faţa publicului pe Alexander Popov, Mark Sixma, Susana, Simon O’Shine, Alexandra Bădoi şi Snatt & Vix.
 
Alexandra Bădoi, artista de muzică de trance şi prezentatoarea Antenei 1, a reuşit performanţa de a fi prima cântăreaţă româncă prezentă pe compilaţia anuală a DJ-ului Arman Van Buuren, ASOT 2014.
 
 
Foto: Arhiva personală
 
 
Foto: Arhiva personală
 
 
Cariera în televiziune a Alexandrei Bădoi, ca prezentatoare a rubricii Meteo din cadrul jurnalelor de ştiri “Observator” de pe Antena 1, s-a împletit cu succes cu pasiunea ei pentru modeling, dar şi pentru muzica trance.
 
 Piesele sale din ultimii ani, „Goodbye”, “Love My World”, “Cold Shower”, “Summer Of Love” – au ajuns în topurile radiourilor de profil din România, fiind de asemenea apreciate şi pe plan internaţional. Alexandra a participat la evenimente precum Ultra Music Festival, Liberty Parade, Mission Dance Weekend, Armada Night, cântând pe aceeaşi scenă cu Tiesto, Paul Van Dyk, Above andBeyond, Ferry Corsten şi Moby.